In dit artikel

Beste Salarisadministratie Software Review 5x Test!

Beste Cezanne HR Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Cezanne HR salarissoftware is een tool die het bedrijven gemakkelijk maakt om salarisadministratie en andere HR-zaken uit te voeren. Overzichtelijk, eenvoudig en een stuk sneller dan zonder deze software. Cezanne HR is hierin natuurlijk niet de enige aanbieder en daarom wil ik in deze Cezanne HR alternatief test 5 waardige aanbieders vergelijken. Eens zien wie er met kop en schouders bovenuit steekt. Is dat Cezanne HR zelf of een andere software aanbieder? Dat gaan we nu ontdekken!

Beste Cezanne HR alternatief: Mijn selectie 

 1. Beste Cezanne HR alternatief – Employes
 2. Beste Cezanne HR App alternatief – Buddee
 3. Beste Cezanne HR salarissoftware alternatief – Buddee

Cezanne HR alternatieven vergelijken; hoe doe ik dat? 

Ik vertel je eerst graag hoe ik dat doe, Cezanne HR alternatieven vergelijken. Daarbij let ik op verschillende, interessante factoren. Denk aan de functionaliteiten van Cezanne HR en de alternatieven, maar ook de gebruiksvriendelijkheid van Cezanne HR salarissoftware en die van concurrenten. Verder let ik op de Cezanne HR alternatief ervaringen, zoals hoe klanten te spreken zijn over de Cezanne HR support/klantenservice en over die van alternatieven. En ik neem de prijzen mee in mijn beoordeling.

1. Employes – beste Cezanne HR alternatief 

Laten we beginnen met Employes zelf, want we kunnen pas goed naar alternatieven kijken als we in de basis weten hoe Employes NL het ervan af brengt. Employes salarisadministratie is een softwaretool waarmee je eenvoudig online de salarisadministratie regelt. Ook kun je er andere HR-administratiezaken mee uitvoeren. Zo bespaar je veel tijd en creëer je overzicht in je bedrijf. Je houdt de verwerking van salarissen in eigen hand en kunt steeds gegevens invoeren, bekijken en indien nodig aanpassen. Zo houd je zelf de controle over het aanmaken, wijzigen, doorvoeren van loonstroken, verlof bijhouden, arbeidscontracten opstellen, en meer. Dus zonder tussenpersoon, zoals een boekhouder nodig te hebben. Verder krijg je meer inzicht, omdat alle gegevens op één centrale plek verzameld worden. En je kunt gemakkelijk een koppeling maken met je boekhoudpakket, in de meeste gevallen.

Beste Cezanne HR Salarisadministratie Software Review 5x Test!

Kom je er (ondanks de eenvoud van Employes) zelf niet helemaal uit? Dan staat Employes support voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Via de online chat, e-mail of telefoon staan Employes medewerkers voor je klaar om jouw ervaring met de software te optimaliseren. De Employes kosten starten vanaf €27,50 per maand plus €6 per loonstrook per maand. Afhankelijk van het aantal medewerkers dat bij jou in dienst is, lopen de kosten dus per medewerker met €6 per maand op.

Voordelen Employes 

✅ Ook ideaal voor kleine bedrijven (met weinig personeel in dienst, want kosten blijven dan laag);

✅ Gemakkelijk Employes contact opnemen door de klantenservice in te schakelen;

✅ Zonder tussenpersoon, zoals een boekhouder, te gebruiken;

✅ Te koppelen met de meeste boekhoudsoftware;

✅ Alle gegevens verzameld op één centrale plek;

✅ Bespaar tijd in je onderneming en houd zelf de controle;

✅ Voor salarisadministratie en andere HR-administratiezaken;

✅ Je kunt het eerst gratis uitproberen, voordat je een contract/abonnement afsluit.

Nadelen Employes

❌ Er lijkt geen Employes app beschikbaar, dat zou het nog net wat handiger maken (bijv. voor onderweg/op smartphone gebruik);

❌ De overstap van demo-omgeving naar live-omgeving verloopt niet altijd vlekkeloos, vertelt een enkele klant.


Bekijk meer informatie

2. Exact

Op de tweede plek staat Exact als Cezanne HR alternatief. Met Exact kun je de bedrijfskosten beheren, efficiënter werken en daardoor gemakkelijker doorgroeien. Het is een cloud business software voor het MKB en hun accountants. Een belangrijk onderdeel daarvan is de module Salaris voor Exact Online. Zo heb je controle over het verloningsproces van je medewerkers, vanaf salarisadministratie tot aan aangiftes voor pensioenen en loonheffingen. Je kunt met Exact werken als ondernemer, maar ook als accountant of boekhouder. Wat het je in elk geval oplevert is overzicht in je HR administratie, efficiëntere processen en je hebt al je gegevens op één plek bij elkaar.

Beste Cezanne HR Salarisadministratie Software Review 5x Test!

Exact is een tool met een duidelijk dashboard waarin je direct ziet hoe het met de administratie gesteld is. Ook krijg je real-time inzichten, ontvang je meldingen als je dat wenst en is de info in het systeem altijd up-to-date. Wel zo gemakkelijk en bovendien heel belangrijk! Je kunt de module Salaris toevoegen aan een bestaand Exact Online abonnement voor €3,10 per loonstrook. Het is ook los verkrijgbaar op aanvraag. Wil je HR & Salaris gebruiken voor Exact Globe & Synergy? De prijs daarvan is ook op aanvraag.

Voordelen Exact

✅ Software die in de cloud werkt en daardoor altijd toegankelijk en veilig is;

✅ Te gebruiken als ondernemer, maar ook als accountant/boekhouder;

✅ Voor meer overzicht in je HR-administratie en gestroomlijnde bedrijfsprocessen;

✅ Duidelijk dashboard dat altijd up-to-date is;

✅ Je ontvangt real-time inzichten en kunt meldingen ontvangen als je dat wilt.

Nadelen Exact

❌ Voor de module Salaris betaal je extra boven op een standaard Exact Online abonnement;

❌ Exact is niet direct transparant over de exacte kosten;

❌ De online reviews over Exact Online zijn niet allemaal even positief.


Bekijk meer informatie

3. Buddee – beste Cezanne HR App alternatief, beste Cezanne HR salarissoftware alternatief

Ben je al bekend met Buddee? Dit HR salarisadministratie systeem maakt het mogelijk om alle personeelszaken en salarisadministratie te digitaliseren en automatiseren. Het resultaat is dat je meer tijd overhoudt voor wat er echt toe doet: het menselijke aspect van je organisatie. Het is een gebruiksvriendelijk platform dat zichzelf wijst, dus je hoeft geen cursus te volgen of allerlei artikelen door te lezen om het te begrijpen. Verder is het een alles-in-een tool die je volledig ontzorgt. Van verlof- en verzuimadministratie tot de salarisadministratie voorbereiden. En die laatste kun je zelfs volledig uitbesteden aan Buddee, als je dat wilt. Liever zelf aan de slag, maar heb je toch vragen? De klantenservice staat voor je klaar om je verder te helpen.

Beste Cezanne HR Salarisadministratie Software Review 5x Test!

Buddee is bovendien het beste Cezanne HR app alternatief, want de Buddee app is super handig. Zo kan er zelfs onderweg of op andere locaties gewerkt worden. En voor je medewerkers is dit heel fijn, want zij kunnen via hun smartphone o.a. verlof aanvragen en hun persoonlijke dashboard bekijken. Buddee is maandelijks opzegbaar en je betaalt geen implementatiekosten. Bovendien kun je het eerst gratis uitproberen. Ben je enthousiast geworden en wil je met deze tool blijven werken? Je kunt de HRM tool voor €4,50 per medewerker per maand aanschaffen en de Salarisadministratie tool kost €8,50 per loonstrook per periode (met een minimum van 5 loonstroken).

Voordelen Buddee

✅ Je kunt het gratis uitproberen en het is maandelijks opzegbaar;

✅ De kosten stijgen pas als je bedrijf groeit (en het aantal medewerkers toeneemt);

✅ Gebruiksvriendelijk, alles-in-een platform;

✅ Met een handige Buddee app voor op smartphones;

✅ Je kunt je salarisadministratie volledig uitbesteden aan Buddee, als je dat wilt.

Nadelen Buddee

❌ HRM & Salarisadministratie zijn twee aparte tools waarvoor je apart moet betalen;

❌ Voor het uitbesteden van de salarisadministratie betaal je nog extra kosten en het is op de website niet duidelijk hoe hoog die zijn.


Bekijk meer informatie

4. Humanwave

Nog zo’n interessant Cezanne HR alternatief: Humanwave. De software noemt zichzelf ‘de nieuwe menselijke maat in HR’. Dat klinkt goed. Je kunt met Humanwave dan ook je HR-zaken en salarisadministratie digitaliseren in een gebruiksvriendelijke omgeving. En het is mogelijk om een gratis demo of proefversie van 30 dagen aan te vragen, zodat je de omgeving eerst op je gemak kunt verkennen. Wat je daar zoal aantreft? Je kunt er alles regelen omtrent HR-zaken, van de instroom tot uitstroom van personeel (en alles wat daartussen zit en te maken heeft met je personeel). Zo krijg je namelijk inzicht, maar ook overzicht en grip op je personeelsadministratie. Alles is in één omgeving te vinden, dus de software is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Beste Cezanne HR Salarisadministratie Software Review 5x Test!

Humanwave beschikt ook over een app voor selfservice. Dat betekent dat medewerkers zelf verlofaanvragen kunnen indienen via de app, maar ook het werk van de HR-afdeling wordt zo gemakkelijker gemaakt. Is er niet voldoende kennis in je bedrijf om salarisadministratie te organiseren? Dan kun je het tegen extra betaling uitbesteden aan de Humanwave experts. De standaard kosten voor Humanwave zijn als volgt. Er zijn twee pakketten om uit te kiezen. HR-software gebruik je al voor €4,50 per actief contract per maand. Wil je ook salarisadministratie regelen? Kies dan voor de Salaris-software (inclusief HR-software) voor €9,50 per actief contract per maand, met een minimaal bedrag van €39 per maand.

Voordelen Humanwave

✅ Probeer dit Cezanne HR NL alternatief 30 dagen gratis of vraag een gratis demo aan;

✅ Gebruiksvriendelijke omgeving om HR-zaken en salarisadministratie te digitaliseren; 

✅ Met een handige Humanwave app voor selfservice door je HR-afdeling en personeel;

✅ Betaalbare pakketten, dus ook ideaal voor kleinere bedrijven;

✅ Mogelijkheid om salarisadministratie uit te besteden aan de Humanwave experts.

Nadelen Humanwave

❌ Dit Cezanne HR salarisadministratie alternatief is niet te gebruiken met minder dan 4 actieve medewerkers in dienst (want minimaal startbedrag is €39 p/m);

❌ Salarisadministratie uitbesteden kan niet bij minder dan 5 actieve medewerkers per maand (want minimaal startbedrag is €79 p/m);

❌ Wil je extra modules toevoegen, dan moet je daarvoor extra betalen.


Bekijk meer informatie

5. Personio 

En tot slot wil ik het even hebben over Personio. Het is ook een HR-software tool waarmee je alles voor je personeel goed regelt. Op dit moment, maar ook voor de toekomst. In het handige dashboard heb je alle belangrijke processen op één plek, kun je het werven van nieuwe medewerkers regelen, voorlopige loonlijsten aanmaken (je hoeft de bedragen alleen nog te controleren en goed te keuren) en beoordelingen en bijscholing registreren.

Beste Cezanne HR Salarisadministratie Software Review 5x Test!

Dankzij de efficiënte processen voor je HR-afdeling, wordt meer gemak en tijd gecreëerd. Zo wordt iedereen productiever en blijft er meer tijd over voor de mensen in je bedrijf. Maandelijks kan je zo tot wel 60 uur tijd besparen. En heb je vragen, dan is de klantenservice er om je te ondersteunen. Maar dit gebruiksvriendelijke systeem voor het MKB wijst zich grotendeels zelf. Je kunt bij Personio kiezen uit 3 abonnementen: Essential (voor kleine en middelgrote bedrijven die de basis van HR willen automatiseren), Professional (voor kleine en middelgrote bedrijven die meer willen dan alleen de basis) en Enterprise (voor grote bedrijven met complexe organisatiestructuren die willen digitaliseren). De prijzen zijn op aanvraag.

Voordelen Personio

✅ Handig dashboard met alle belangrijke processen rondom personeel op één plek;

✅ Bespaar tijd binnen je organisatie en maak de HR-afdeling efficiënt en persoonlijk;

✅ Gebruiksvriendelijk, maar er is ook ondersteuning mogelijk vanuit de klantenservice als je ergens tegenaan loopt.

Nadelen Personio

❌ Personio is niet transparant over de tarieven van de abonnementen;

❌ Mogelijkheden voor administratie rondom werving en performance & development zijn optioneel bij te kopen en dus niet inbegrepen.


Bekijk meer informatie

Mijn beste Cezanne HR alternatief 

Na het afwegen van alle voor- en nadelen, ben ik tot een conclusie gekomen voor deze Cezanne HR alternatieven test. Wil jij graag een Cezanne HR alternatief kopen, maar weet je niet welke het beste is? Dan vertel ik je hierbij graag dat naar mijn mening Employes het nog steeds wint van alle alternatieven.

Beste Cezanne HR Salarisadministratie Software Review 5x Test!

Employes is het beste Cezanne HR alternatief (hoe krom dat misschien ook klinkt), omdat deze tool verreweg de meeste voordelen biedt van alle genoemde aanbieders. Daarom is het duidelijk de beste keuze voor salarisadministratiesoftware. Ondanks dat er geen Employes app beschikbaar is, is dit programma heel handig. Je hebt alle gegevens op één plek, kunt koppelingen maken met de meeste boekhoudprogramma’s en je bespaart zo veel tijd in je onderneming. Bovendien houd je zelf de controle over salarisadministratie en andere HR-zaken. Je hoeft dus geen boekhouder of andere tussenpersoon in te schakelen. De Employes klantenservice is heel vriendelijk en staat voor je klaar als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Maar om zeker te weten of het ook iets voor jouw bedrijf is, kun je Employes natuurlijk eerst gratis uitproberen. Doe dat dus vooral!


Bekijk meer informatie

Cezanne HR alternatief ervaringen en reviews 

Ben je benieuwd naar wat klanten zeggen? Dit is vaak heel interessant en daarom heb ik van elke aanbieder een review opgezocht. Van Employes review tot Buddee review, alle aanbieders komen hieronder aan het woord. Zo kun jij voor jezelf een nog betere keuze maken; wordt het Employes of toch een alternatief?

Employes review

Employes wordt op onafhankelijk reviewplatform Trustpilot beoordeeld met 4,7 van de 5 sterren als gemiddelde score. Klanten zijn dus erg tevreden met deze software. “Ik vind dit erg fijne software, want het is eenvoudig en maakt het bijna leuk om loonverwerking te regelen. Ben je een beginnend bedrijf dan raad ik het helemaal aan, want je betaalt per medewerker/loonstrook en hebt dus niet vanaf de start enorm hoge kosten. Het is ook heel gebruiksvriendelijk”, schrijft Thomas.

Exact review

De meningen over Exact zijn nogal verdeeld. Op Trustpilot krijgt het bedrijf 3,7 van 5 sterren als gemiddelde beoordeling en de meningen lopen erg uiteen. Van hele tevreden klanten die dingen zeggen zoals: “Exact is altijd up to date, de beste software die gebruiksvriendelijk is en ook de support is goed. Je verdient je geld zeker terug met Exact”. Maar anderen zeggen bijvoorbeeld dingen zoals “Dramatisch bedrijf en de prijzen worden regelmatig verhoogd.” Een twijfelgevalletje, als het aan de klanten ligt!

Beste Cezanne HR Salarisadministratie Software Review 5x Test!

Buddee ervaring 

Over Buddee kunnen we zeggen dat het bedrijf waarschijnlijk nog relatief nieuw is, maar klanten zijn er wel enorm over te spreken. Met 4,5 van 5 sterren op basis van pas 16 reviews, maakt het bedrijf in elk geval een goede start. “Ik ben helemaal niet technisch aangelegd maar gebruik Buddee sinds een half jaar binnen ons bedrijf. Het is heel intuïtief en zelfs als je er niet uitkomt dan word je fijn geholpen door de medewerkers. Fijne samenwerking tot nu toe!”, vertelt Hanne.

Humanwave review

Humanwave heeft nog niet veel reviews ontvangen, maar wel enkele en die zijn lovend. Karel vertelt bijvoorbeeld: “Voor ons advieskantoor maken we gebruik van Humanwave. Met name voor de planning en urenverwerking. Het werkt heel duidelijk en ook simpel en je kan gemakkelijk alle HR administratie hierin bijhouden.” Dat klinkt in elk geval goed.

Personio ervaring

Personio ontvangt gemiddeld 4,3 van 5 sterren op reviewplatform Capterra. Vooral de integratie, gebruiksvriendelijkheid en het tijdbesparende resultaat wordt door klanten geroemd. En suggesties van klanten worden serieus genomen, vertellen zij in hun reviews. De support in het Engels schijnt iets minder sterk te zijn, maar als Nederlands sprekende heb jij daar gelukkig geen last van.

Beste Cezanne HR Salarisadministratie Software Review 5x Test!

Cezanne HR alternatief kopen checklist: hier moet je op letten!

Wil jij Cezanne HR of een alternatief aanschaffen voor je bedrijf? Dan is mijn belangrijkste tip: probeer software eerst uit. Je kunt in vrijwel alle gevallen een gratis proefperiode of gratis demo aanvragen. Zo weet je zeker dat de software goed bevalt en past bij jouw bedrijf. Laat je HR-afdeling er ook mee experimenteren, want zij moet er uiteindelijk mee aan de slag.

Verder is het slim om in je kennismakingsgesprek te vragen naar een eventuele Cezanne HR alternatief aanbieding. Een Cezanne HR alternatief kortingscode staat niet altijd op de website vermeld, maar dergelijke software wil graag nieuwe klanten aantrekken. Het is dus niet ongeloofwaardig dat je een interessante Cezanne HR alternatief korting kunt scoren, wanneer je hier navraag over doet. Dit biedt natuurlijk geen enkele garantie, maar niet geschoten is altijd mis.

Bekijk ook goed welk budget er binnen je bedrijf beschikbaar is voor salarisadministratiesoftware. De tarieven van aanbieders lopen nogal uiteen, maar ook voor kleine en middelgrote bedrijven zijn er interessante mogelijkheden. Doe dus ook zelf onderzoek voor het maken van de beste keuze!

Meer interessante software voor jouw online groei?

Wil je meer interessante software gebruiken? Naast software voor financiën en administratie is er ook software voor HR en personeelsbeheermarketing softwaresoftware voor bedrijfsvoeringsoftware voor klantbeheer en software voor projectbeheer en planning. Er is ook software voor websites en e-commercebeveiliging softwaresoftware voor klantenservice en ondersteuning en software voor business Intelligence (BI) en analyse. Genoeg keuze dus om jouw organisatie te laten groeien!

Als we kijken naar alle software oplossingen voor financiën en administratie kan het beste boekhoudprogramma niet ontbreken. Naast een standaard boekhoudprogramma bestaat er ook een gratis boekhoudprogramma of een boekhoudprogramma zzp, speciaal voor zelfstandigen.

En heb je weleens nagedacht of offerte software en facturatie software jouw proces kan optimaliseren? Er bestaat ook een gratis factuurprogramma, voor als je het eerst wilt uitproberen. Als je deze administratieve oplossingen zoals salarisadministratie software combineert met de beste scan en herken software maak je een enorme sprong in het digitaliseren.

Voor sommige ondernemers en financiële afdelingen is incasso softwareaangifte software, btw software, credit management software en debiteurenbeheer software ook een must om te gebruiken. Bovendien kan geen enkel bedrijf zonder goede software.

Een van de platforms waar ik regelmatig gebruik van maak, is ADP Workforce Now. Dit systeem biedt uitgebreide functies voor het beheren van werknemersinformatie, verlofverzoeken en nog veel meer.

Onlangs ben ik ook gaan verkennen wat andere HR-softwarebrands te bieden hebben. Ik kwam Cezanne HR tegen, een platform dat zich onderscheidt door zijn gebruiksvriendelijke interface en veelzijdigheid. Het stelt me in staat om efficiënt te communiceren met medewerkers, hun prestaties te volgen en HR-processen te automatiseren.

Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe mogelijkheden ontdekte ik CIPHR. Dit innovatieve systeem integreert naadloos met andere HR-tools en biedt geavanceerde functies zoals talentmanagement en analyse van werknemersgegevens.

CitrusHR, Employes en Factorial zijn nog drie krachtige HR-platforms die mijn interesse wekten. Ze bieden beide waardevolle functies op het gebied van personeelsbeheer, zoals het stroomlijnen van wervingsprocessen en het genereren van uitgebreide rapporten.

Ik ben echter vooral onder de indruk van Namely, een alles-in-één HR-platform dat verschillende tools en systemen integreert. Met dit platform kan ik gemakkelijk samenwerken met HR-professionals die gebruikmaken van Paycor, Proliant, SentricHR, SutiHR en Workday HCM.

Beste Cezanne HR Salarisadministratie Software Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over een Cezanne HR alternatief

Heb je na het lezen van deze Cezanne HR alternatieven review nog vragen? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar het beste Cezanne HR alternatief en hoe je dat kunt bestellen voor jouw bedrijf? Lees dan nog even verder. Hieronder beantwoord ik de meest gestelde vragen over dit onderwerp!

Wat is het beste Cezanne HR alternatief? 

Het beste Cezanne HR alternatief is uit deze test Employes zelf gebleken! Er is geen alternatief dat het er beter van af heeft gebracht, dus is Employes zelf de beste keuze. Deze software biedt de meeste voordelen. Zo is het handig in gebruik, heb je alle gegevens op één plek en heb je geen tussenpersoon zoals een boekhouder nodig. Je kunt namelijk koppelingen maken met de meeste boekhoudprogramma’s, zodat je zelf de controle behoudt. Ook bespaar je zo veel tijd. Heb je toch vragen, dan staat de klantenservice voor je klaar. En je kunt Cezanne HR eerst gratis uitproberen, voordat je een abonnement afsluit. Zo weet je zeker dat het de juiste keuze is voor je bedrijf. 

Hoe kun je salarissen het beste verwerken?

Hoe je salarissen het beste kunt verwerken wanneer je bedrijf groeit, is via salarissoftware. Waar je aan het begin nog prima uit de voeten kunt met een Excel-sheet om overzicht te creëren, wordt dit al gauw meer werk wanneer je meer medewerkers in dienst neemt of ZZP’ers inhuurt. Het is vaak veel efficiënter (en daardoor uiteindelijk ook voordeliger) om salarisadministratiesoftware te gebruiken. Zo heb je alle gegevens van al je personeel op één plek, ontvang je handige overzichten en kun je ook andere HR-zaken online regelen. Wat het beste salarisadministratiesysteem is, ontdek je in dit artikel. Ik heb namelijk 5 interessante aanbieders met elkaar vergeleken en een winnaar gekozen.

Waar moet een goed salarissysteem aan voldoen?

Een goed salarissysteem moet aan enkele voorwaarden voldoen. Allereerst moet het je tijd opleveren, in plaats van meer tijd kosten. Daarom is het belangrijk dat het een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem is. Natuurlijk moet het ook betaalbaar zijn. Zeker wanneer je veel medewerkers in dienst hebt, kunnen de kosten snel oplopen. Vaak wordt namelijk een vast bedrag per loonstrook per periode gehanteerd. Verder is het handig als er een app is, zodat je HR-afdeling, maar ook je medewerkers gemakkelijker aanvragen kunnen bekijken en indienen. Dit is geen noodzaak, maar wel een fijn extraatje. Dat geldt ook voor extra opties/modules waarvan je gebruik kunt maken. Soms is dat bij je abonnement inbegrepen, maar vaak moet je er wat extra voor betalen. (1)

Conclusie beste Cezanne HR alternatief

 • Beste Cezanne HR alternatief – Employes
 • Beste Cezanne HR App alternatief – Buddee
 • Beste Cezanne HR salarissoftware alternatief – Buddee
Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwonlinegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij software, gadgets, voeding en sport (crossfit). Met onze ervaringsreviews op Jouwonlinegroei.nl helpen we je om de beste software voor jouw online groei te kiezen. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail info@jouwonlinegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *