In dit artikel

Beste-Project-Management-Software-Review-5x-Test

Beste nTask Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Als het gaat om tools die je efficiënt helpen werken, dan is project management in nTask zonder twijfel een populaire keuze. Het is een eenvoudig te gebruiken tool met een intuïtieve interface en het kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Maar er zijn momenten waarop je misschien iets meer wilt dan wat nTask te bieden heeft. Dus misschien wil je een nTask alternatief dat beter past bij jouw specifieke behoeften. Gelukkig zijn er tal van nTask alternatieven op de markt die je kunt overwegen. Deze alternatieven bieden vaak zelfs extra functies en mogelijkheden waarmee je projecten nog efficiënter kunt beheren. Lees snel verder, want in dit artikel behandel ik de beste nTask alternatieven die er zijn!

Beste nTask alternatief van: Mijn selectie

  1. Beste nTask alternatief – Monday
  2. Beste project management tool – ClickUp
  3. Beste management platform– Monday

nTask alternatieven vergelijken; hoe doe ik dat?

Bij het vergelijken nTask alternatieven zijn er veel factoren om te overwegen. Natuurlijk is de abonnementsprijs belangrijk, maar het is zeker niet het enige waar je naar moet kijken. Daarom kijken we naar welke functies je nodig hebt en of de nTask alternatieven die functies ook aanbieden. Bovendien kan het zijn dat sommige alternatieven unieke functies hebben die nTask niet heeft, zoals integraties met andere software of speciale samenwerkingsmogelijkheden. Ook kijken we naar de beoordelingen van andere klanten: de nTask alternatief reviews, dus. Dit geeft je een idee van hoe het is om het product daadwerkelijk te gebruiken en of het voldoet aan de verwachtingen van andere gebruikers.

1. Monday – beste nTask alternatief en beste management platform

Monday is een krachtig platform dat bedrijven helpt bij het organiseren en automatiseren van workflows. Het is ontworpen om jou en je team te ondersteunen bij het beheer van taken, projecten en communicatie. Dit geeft teams een beter overzicht van alle taken en projecten en verbetert de efficiëntie van het team. Monday biedt je de mogelijkheid om bestaande workflows aan te passen aan je unieke behoeften en taken en projecten op een visuele en intuïtieve manier te beheren. Je kunt kiezen uit flexibele sjablonen, integraties met andere tools en automatiseringsopties om de productiviteit van teams te verhogen en de efficiëntie te verbeteren.

Beste nTask Alternatief Review 5x Test

De kosten van Monday variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsoptie en het aantal gebruikers. Er zijn 4 verschillende abonnementen beschikbaar: Basic (€8), Standaard (€10), Pro (€16) en Onderneming (prijs op aanvraag). Het Basic abonnement is relatief goedkoop en biedt basisfuncties, terwijl de duurdere abonnementen meer geavanceerde functies en een hogere mate van aanpasbaarheid bieden. De prijzen die ik hier noem zijn per gebruiker en per maand. Voor individuele gebruikers is er een gratis versie beschikbaar. De gratis Monday variant heeft echter niet alle functies; die hebben de betaalde Monday lidmaatschappen wel.

Een uniek kenmerk van Monday is de visuele en intuïtieve interface, waardoor teams snel en gemakkelijk kunnen samenwerken en taken kunnen uitvoeren. Het platform biedt ook integraties met andere software en tools, zoals Slack en Google Drive. Bovendien maakt de automatiseringsfunctie het mogelijk om taken en workflows te automatiseren, wat de productiviteit natuurlijk alleen maar ten goede komt.

Monday is zeker een goed alternatief voor project management nTask. Sterker nog, het is het beste nTask alternatief die ik in dit artikel behandel. Monday heeft veel vergelijkbare functies als nTask, maar biedt ook unieke kenmerken en integraties. Dit maakt het platform een geweldige optie voor teams die op zoek zijn naar een betere manier om hun taken en projecten te beheren en de productiviteit te verhogen.

Voordelen Monday

✅ Biedt een breed scala aan sjablonen en integraties, waardoor je snel aan de slag kunt en workflows kunt aanpassen aan je specifieke behoeften;

✅ Heeft een intuïtieve interface die gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen is;

✅ Heeft goede automatiseringsmogelijkheden, waardoor je tijd bespaart en je productiviteit verhoogt;

✅ Biedt een snelle zoekfunctie, waardoor je snel kunt vinden wat je zoekt in grote projecten en werkruimtes;

✅ Monday heeft ook mobiele apps voor iOS- en Android-apparaten, waardoor teams altijd en overal kunnen werken;

✅ Gratis beperkte functies voor individuele gebruikers.

Nadelen Monday

❌ Monday kan overweldigend zijn voor teams die gewend zijn aan eenvoudigere tools, zoals nTask;

❌ De prijzen van Monday kunnen als hoog worden ervaren bij een groot team.


Klik hier voor meer informatie

2. ClickUp – beste project management tool

ClickUp is een geweldige tool die je helpt bij het organiseren en beheren van projecten. Met ClickUp kunnen jij en je team alle taken, projecten en communicatie op één centrale locatie beheren en zo nog beter samenwerken. Het is een alles-in-één projectmanagementtool die je helpt om efficiënter te werken en je tijd beter in te delen. Met ClickUp kun je je workflow optimaliseren en stroomlijnen. Het platform biedt aangepaste weergaven, checklists, herinneringen, notities en integraties met andere software. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om taken op een efficiënte manier te beheren.

Beste nTask Alternatief Review 5x Test

ClickUp is volledig aanpasbaar en biedt verschillende abonnementsopties, afhankelijk van jouw behoeften en budget. Zo zijn er 4 verschillende abonnementsopties: Unlimited ($5), Business ($12), Business+ ($19) en Enterprise (prijs op aanvraag). De prijzen zijn per gebruiker, per maand. Je kunt ook kiezen voor een gratis abonnement. Dan krijg je beperkte functies, terwijl de betaalde abonnementen meer geavanceerde functies en een hogere mate van aanpasbaarheid bieden.

Een van de unieke kenmerken van ClickUp is de mogelijkheid om verschillende werkruimtes te creëren en deze aan te passen aan de unieke behoeften van jou en je team. Het biedt ook de mogelijkheid om aangepaste sjablonen te maken en om taken en projecten te automatiseren met behulp van de automatiseringsfunctie. Andere unieke features van ClickUp zijn de notities, waarmee je snel en gemakkelijk notities kunt maken en delen, en de Time Tracking-functie, waarmee je de tijd die je besteedt aan taken en projecten heel eenvoudig kunt bijhouden. Dit helpt bij het analyseren van hoeveel tijd een bepaalde taak in beslag neemt en hoeveel tijd nodig is om hem af te ronden.

Dus: kun je beter ClickUp dan nTask downloaden? Zeker weten! ClickUp biedt vergelijkbare functies als nTask, maar met meer geavanceerde functies en een grotere aanpasbaarheid. De mogelijkheid om verschillende werkruimtes te creëren en taken te automatiseren met behulp van de automatiseringsfunctie zijn enkele van de redenen waarom ClickUp een uitstekend alternatief is voor nTask.

Voordelen ClickUp

✅ Biedt een breed scala aan functies die vergelijkbaar zijn met die van geavanceerde projectmanagementtools, maar dan voor een betaalbare prijs;

✅ Is zeer aanpasbaar, waardoor je je werkruimtes en workflows op unieke manieren kunt inrichten;

✅ De automatiseringsfunctie maakt het gemakkelijk om taken te automatiseren en tijd te besparen;

✅ Is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor het eenvoudig is om te beginnen en snel te leren.

Nadelen ClickUp

❌ De vele functies en aanpasbaarheid van ClickUp kunnen een steile leercurve met zich meebrengen voor nieuwe gebruikers;

❌ Terwijl het gratis abonnement van ClickUp beperkte functionaliteit biedt, kunnen de kosten voor de betaalde abonnementen hoog zijn voor kleine teams.


Klik hier voor meer informatie

3. Wrike

Wrike is een zogenoemd cloud based (volledig online) projectmanagementplatform dat teams ondersteunt bij de samenwerking en het binnen de deadlines opleveren van projecten. Wrike biedt verschillende tools en functies om werk te organiseren en bij te houden, zoals het beheren van projecten en taken, instellen van deadlines, communiceren met teamleden en het delen van documenten. Door de aangepaste weergaven, dashboards, rapporten en integraties met andere software beheer je in een handomdraai je takenpakket.

Beste nTask Alternatief Review 5x Test

De kosten van Wrike variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsoptie en het aantal gebruikers. Er zijn 4 abonnementen beschikbaar: Team ($9,80), Business ($24,80), Enterprise en Pinnacle. De prijzen zijn per gebruiker, per maand. Bij de laatste twee abonnementen wordt een offerte op maat opgesteld. Liever eerst kennismaken? Met de gratis versie kun je gebruikmaken van de basisfuncties. Voor grote bedrijven en complexe workflows raad ik echter wel een betaald Wrike abonnement aan.

Een uniek kenmerk van Wrike is de mogelijkheid om meerdere teams en projecten binnen een account te beheren. Het biedt ook de mogelijkheid om taken te automatiseren met de automatiseringsfunctie en om taken toe te wijzen aan specifieke teamleden. Wrike heeft nog meer handige functies, zoals een functie waarmee gebruikers hun tijdregistratie kunnen bijhouden en een functie waarmee zij hun projecten visueel kunnen plannen.

Voordelen Wrike

✅ Je krijgt meer geavanceerde functies en aanpasbaarheid in vergelijking met andere projectmanagementtools, zoals nTask;

✅ Met Wrike kunnen jij en je team efficiënt samenwerken en taken en projecten op tijd afmaken;

✅ Veel integraties met andere software, zoals Google Drive, Dropbox, Salesforce en Adobe Creative Cloud.

Nadelen Wrike

❌ Wrike kan duur zijn in vergelijking met andere projectmanagementtools. De kosten variëren natuurlijk wel afhankelijk van het gekozen abonnement en het aantal gebruikers;

❌ Het Gratis abonnement van Wrike biedt slechts beperkte opslagruimte voor documenten en bestanden.


Klik hier voor meer informatie

4. Miro

Wil je graag meer creativiteit, interactie en samenwerking in je team? Dan is Miro de tool die je zoekt! Miro is een digitale whiteboard tool die teams helpt bij ideevorming, brainstorming en projectmanagement. Het platform biedt een breed scala aan functies om je ideeën te visualiseren en te organiseren. Met Miro kun je op een digitaal whiteboard ideeën noteren, afbeeldingen en video’s toevoegen én visuele elementen gebruiken om je ideeën te presenteren. Je kunt ook gebruikmaken van verschillende sjablonen en vooraf gebouwde tools om de ideevorming en projectplanning te vereenvoudigen.

Beste nTask Alternatief Review 5x Test

De kosten van Miro variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsoptie en het aantal gebruikers. Er zijn 3 abonnementen beschikbaar: Starter ($8), Business ($16) en Enterprise. De prijzen zijn per gebruiker, per maand. Het gratis abonnement geeft je slechts de beperkte functies, maar is een uitstekende manier om kennis te maken met Miro.

Een van de beste kenmerken van Miro is de mogelijkheid om in realtime samen te werken met teams. Dit betekent dat elke deelnemer zijn of haar bijdrage kan toevoegen aan het whiteboard terwijl jullie brainstormen. Daarnaast biedt het platform integraties met andere tools, zoals Slack, Jira en Google Drive, wat de samenwerking tussen verschillende teams natuurlijk nog eenvoudiger maakt. Naast de samenwerkingsmogelijkheden biedt Miro andere unieke functies, zoals een optie waarmee je feedback kunt verzamelen en kunt reageren op ideeën.

Hoewel zowel nTask als Miro gericht zijn op projectmanagement, richten ze zich op verschillende functies en doelen. Miro focust zich voornamelijk op visuele ideevorming en samenwerking, terwijl de standaard nTask voorbeelden zich meer richten op taakbeheer en projectplanning. Afhankelijk van de specifieke behoeften van je team, kan Miro een aanvulling of alternatief zijn voor nTask.

Voordelen Miro

✅ Biedt de mogelijkheid om in realtime samen te werken met je team;

✅ Je kunt ideeën heel snel en eenvoudig visueel noteren en organiseren;

✅ Handige integraties met andere tools, zoals Slack, Jira en Google Drive;

✅ Keuze uit verschillende sjablonen en vooraf gebouwde tools om de ideevorming en projectplanning te vereenvoudigen.

Nadelen Miro

❌ Is in de meeste gevallen een aanvulling op nTask en minder een nTask alternatief;

❌ Hoewel er een gratis abonnement beschikbaar is, bieden de betaalde abonnementen meer geavanceerde functies en meer opslagruimte, dus je gaat waarschijnlijk toch betalen.


Klik hier voor meer informatie

5. Exact

Exact is een alles-in-één oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die hun financiën heel eenvoudig willen beheren. Met Exact kunnen bedrijven namelijk de financiële processen stroomlijnen, zoals de boekhouding, facturatie en betalingsverwerking. Een van de unieke functies van Exact is onder andere de mogelijkheid om facturen direct via de software te betalen.

Beste nTask Alternatief Review 5x Test

Is Exact dan een goed alternatief voor een nTask download? Hoewel ze allebei tools zijn voor het stroomlijnen van de bedrijfsvoering, zijn hun functies en doelen verschillend. nTask richt zich voornamelijk op taakbeheer en projectplanning, terwijl Exact zich richt op het beheren van de financiële aspecten van een bedrijf.

Voordelen Exact

✅ Exact biedt gebruikers de mogelijkheid om facturen direct te betalen via de software, wat de facturatie- en betalingsverwerkingsprocessen stroomlijnt;

✅ Is gefocust op de optimalisatie van financiële processen binnen het bedrijf.

Nadelen Exact

❌ Geen optimaal alternatief voor nTask.


Klik hier voor meer informatie

Mijn beste nTask project management alternatief

Het beste nTask alternatief? Dat is toch echt wel Monday. Dit programma biedt namelijk verschillende voordelen ten opzichte van nTask. Zo heeft Monday een meer intuïtieve en visueel aantrekkelijke interface, wat het gemakkelijker maakt om taken en projecten te organiseren en te volgen.

Beste nTask Alternatief Review 5x Test

Bovendien biedt Monday nog meer geavanceerdere functies, zoals de mogelijkheid om automatiseringen en integraties op te zetten en aangepaste weergaven te creëren, waardoor het beter geschikt is voor complexere projecten en teams. Daarnaast biedt Monday uitgebreidere ondersteuning, inclusief telefonische ondersteuning en een kennisbank met handleidingen en video’s. Kortom: het beste nTask alternatief dat er is!


Klik hier voor meer informatie

Alternatieven voor nTask ervaringen en reviews

Benieuwd naar wat gebruikers van deze nTask alternatieven vinden? Hieronder vind je per alternatief een samenvatting van de nTask alternatief ervaringen.

Monday review

Veel gebruikers geven aan dat Monday gemakkelijk te gebruiken is en een breed scala aan functies biedt voor projectmanagement en samenwerking. De aanpasbaarheid van boards en het vermogen om op meerdere niveaus taken te organiseren wordt ook geprezen. Enkele gebruikers benoemen ook de uitstekende klantenondersteuning als een positief punt. Een enkele negatieve beoordeling wordt gegeven door een gebruiker die het platform als te duur beschouwt voor kleine bedrijven. Over het algemeen lijkt Monday een goed beoordeeld nTask alternatief te zijn dat de behoeften van veel bedrijven kan vervullen.

ClickUp review

Gebruikers zijn over het algemeen zeer tevreden over ClickUp. Veel klanten prijzen de veelzijdigheid en flexibiliteit van de tool, wat het geschikt maakt voor een breed scala aan teams en projecten. Gebruikers waarderen ook de intuïtieve gebruikersinterface en de mogelijkheid om taken en projecten visueel te beheren. Een aantal klanten merkt echter op dat ClickUp een behoorlijke leercurve heeft en dat het enige tijd kan duren voordat je alle functies onder de knie hebt. Ook kunnen sommige gebruikers de interface misschien te druk vinden, vooral in vergelijking met andere projectmanagementtools.

Beste nTask Alternatief Review 5x Test

Wrike ervaring

Wrike wordt geprezen om zijn gebruiksgemak en aanpasbaarheid. Gebruikers waarderen de mogelijkheid om taken en projecten te organiseren, samen te werken met teamleden en rapporten te genereren om de voortgang te volgen. Ook wordt de mobiele app van Wrike als positief beoordeeld vanwege de mogelijkheid om onderweg toegang te krijgen tot taken en projecten. Een aantal klanten merkt op dat de prijs van Wrike hoger kan zijn dan die van andere tools, maar dat de waarde die het biedt voor hun organisatie dit ruimschoots compenseert. Sommige gebruikers geven daarnaast aan dat de klantenondersteuning van Wrike traag kan zijn. Een enkeling merkt op dat de integratie van Wrike met andere tools soms problematisch kan zijn.

Miro ervaring

Miro wordt heel goed beoordeeld. Gebruikers vinden het eenvoudig om te werken met de tool en zijn er positief over dat het hen in staat stelt om visueel te communiceren met hun team. Veel klanten benadrukken de verschillende functies voor brainstormsessies en het samenwerken aan projecten. Ook de integratie met andere tools, zoals nTask, wordt geprezen. Een paar gebruikers geven aan dat de het even kan duren om de tool volledig te begrijpen en te gebruiken. Daarnaast worden de prijzen genoemd als een nadeel, vooral voor kleinere bedrijven. Sommige gebruikers missen ook specifieke functies, zoals een zoekfunctie binnen afbeeldingen en het direct aanpassen van afbeeldingen in Miro. Over het algemeen zijn de reviews van Miro zeer positief en wordt het beschouwd als een krachtige tool voor visuele samenwerking en brainstormsessies.

Exact ervaring

De reviews op de website van Exact tonen een overwegend positieve ervaring met de software. Klanten prijzen de gebruiksvriendelijkheid, de flexibiliteit van de software en de uitgebreide functionaliteiten. Ze benadrukken ook de goede klantenservice en ondersteuning van het Exact team. Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en het feit dat de software mogelijk niet geschikt is voor kleinere bedrijven, maar over het algemeen zijn klanten zeer tevreden met Exact en raden ze het aan andere bedrijven aan.

Beste nTask Alternatief Review 5x Test

nTask alternatief kopen: hier moet je op letten!

Als je overweegt om een abonnement af te sluiten voor een alternatief voor nTask als projectmanager, dan zijn er verschillende dingen waar je op moet letten.

De exacte prijs

Zo is het heel belangrijk om te letten op de maandelijks terugkerende kosten. Kijk goed naar de prijs van het abonnement van ieder nTask alternatief en wat je daarvoor krijgt. Je betaalt vaak per gebruiker per maand, bij zulke software. Houd ook hier rekening mee. Zorg ervoor dat het aansluit op jouw budget, wensen en behoeften. Let ook op eventuele extra kosten voor speciale functies.

Beste nTask Alternatief Review 5x Test

Functies

Over de functies gesproken: check ook goed welke functies het alternatief biedt en of (én hoe) deze verschillen van nTask. Zo is er bijvoorbeeld een nTask app, maar heeft het alternatief dat ook? Het is ook belangrijk dat je erop let dat de alternatieve software gebruiksvriendelijk genoeg voor jou is. Test daarom altijd de gratis proefversie voordat je een nTask alternatief koopt.

Integratiemogelijkheden en taal

Ook is het belangrijk om te controleren het nTask alternatief integraties biedt met andere software die je al gebruikt. Dit kan je helpen om je workflow te stroomlijnen. Tot slot moet je letten op de mogelijkheden voor de juiste voertaal van het programma. Dat is voor nTask Nederlands, maar er zijn vaak ook andere talen om uit te kiezen.

De voor- en nadelen van een nTask alternatief

Hieronder heb ik een samenvatting van de belangrijkste voordelen en nadelen van een alternatief voor nTask desktop opgesomd, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw specifieke behoeften.

De voordelen van een nTask alternatief

✅ Minstens net zulke uitgebreide functies voor taakbeheer en projectplanning, waaronder de mogelijkheid om afhankelijkheden tussen taken te definiëren en deadlines te beheren;

✅ Vaak zijn er betere of vergelijkbare nTask Templates;

✅ Krachtige integraties met andere tools;

✅ Flexibele en aanpasbare workflow- en projectmanagementfuncties.

De nadelen van een nTask alternatief

❌ Gebruikersinterface kan overweldigend zijn voor nieuwe gebruikers;

❌ Prijstechnisch kan een nTask alternatief duurder uitvallen als je kiest voor een vergelijkbaar abonnement.

Beste nTask Alternatief Review 5x Test

Meer interessante software voor jouw online groei?

Wil je meer interessante software gebruiken? Naast software voor financiën en administratie is er ook software voor HR en personeelsbeheermarketing softwaresoftware voor bedrijfsvoeringsoftware voor klantbeheer en software voor projectbeheer en planning. Er is ook software voor websites en e-commercebeveiliging softwaresoftware voor klantenservice en ondersteuning en software voor business Intelligence (BI) en analyse. Genoeg keuze dus om jouw organisatie te laten groeien!

Als we kijken naar alle software oplossingen voor bedrijfsvoering kan de beste planning software natuurlijk niet ontbreken. Dit werkt extreem goed in combinatie met project management softwareworkflow software en urenregistratie software.

Voor projecten werk je in de basis met agenda software, taakmanagement software en andere tools om mee samen te werken. Wat nog een erg handige tool kan zijn is mindmap software.

Opzoek naar andere alternatieven? Ik schreef diverse blogs over project management software. Kijk eens naar de blog over Airtable, Asana, Backlog, Basecamp, ClickUp, Confluence, Flow, Hive of Jira. Wilt u nog verder lezen dan staan er ook blogs over KanbanFlow, Kanbanize, LiquidPlanner, MeisterTask, Microsoft Project en Nifty gereed. Andere populaire tools zijn Notion, nTask, Pipefy, ProofHub, ProProfs Project, Restya, Scoro, Sortd en Taiga. Deze laatsten mogen niet ontbreken in de lijst: Teamwork, Todoist, Trello, Walling, Wekan, Workzone en Wrike. Veel succes met het maken van de keuze, ik benieuwd welke jouw voorkeur heeft.

Beste nTask Alternatief Review 5x Test

Meest gestelde vragen over een alternatief voor nTask

Hieronder staan antwoorden op de meest gestelde vragen over een nTask alternatief. Doe er je voordeel mee.

Wat is het beste nTask alternatief?

Wat het beste nTask alternatief is, hangt eigenlijk grotendeels af van je persoonlijke wensen. Uit mijn eigen test komt Monday als beste nTask alternatief uit de bus. Dit komt door de vele extra functies en mogelijkheden. Ben je echter op zoek naar een programma om je financiële processen te professionaliseren, dan kan Exact weer een betere keuze. En voor een meer visuele tool kun je Miro eens bekijken. Welk nTask alternatief het beste bij je past, hangt dus van meerdere factoren af.

Waarom een nTask alternatief kopen?

Waarom mensen een nTask alternatief kopen, is omdat zij er niet standaard van uit gaan dat een bekend programma ook het beste is. En uit deze nTask alternatieven test is gebleken dat er inderdaad betere opties zijn. Zo is Monday het beste nTask alternatief, omdat het meerdere functies biedt. Daardoor krijg je als bedrijf meer waar voor je geld wanneer je dit programma aanschaft. Monday als nTask alternatief bestellen, is dus een goed idee.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een nTask alternatief?

De gemiddelde kosten van een nTask alternatief, zijn afhankelijk van de grootte van je team of bedrijf. Je betaalt namelijk vaak per gebruiker, per maand. Heb je een groot team dat in het nTask alternatief moet kunnen werken, dan zal je dat terugzien in de maandelijkse afschrijving. Toch is het heel nuttig om gebruik te maken van een nTask alternatief. Vaak kan dat al vanaf zo’n $8 per gebruiker, per maand. (1)

Conclusie beste nTask alternatief

  • Beste nTask alternatief – Monday
  • Beste project management tool – ClickUp
  • Beste management platform – Monday
Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwonlinegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij software, gadgets, voeding en sport (crossfit). Met onze ervaringsreviews op Jouwonlinegroei.nl helpen we je om de beste software voor jouw online groei te kiezen. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail info@jouwonlinegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *