In dit artikel

Beste Webhosting Review

Cpanel webhosting Ervaring + Review (2023)

In dit artikel

Beheer je een website? Ik weet als website-eigenaar hoe belangrijk een goede Cpanel webhosting is. Dit zorgt ervoor dat de belangrijkste informatie niet zomaar zoekraakt en je website bereikbaar is. Je raadt het al: dit is een essentieel onderdeel. Daarom ga ik in dit artikel de Cpanel webhosting providers met je bespreken.

Kort samengevat:

Ik heb Heijsen.nl Managed WordPress Webhosting verkozen als de Cpanel webhosting provider. Vanuit mijn ervaringsdeskundige rol, ben ik zeer enthousiast over de 3 gratis E-books die vol staan met praktische tips en informatie. Daarnaast heb ik ontdekt dat je website wekelijks wordt onderhouden en je de site gratis kunt verhuizen, mocht dat nodig zijn.

Cpanel webhosting vergelijken: hoe doen we dat?

Als je op zoek bent naar de Cpanel webhosting provider, dan is het handig om verschillende soorten hosting met elkaar te vergelijken. Daarom vind ik het belangrijk om te kijken naar de plus- en minpunten, de ervaringen van anderen én naar de prijs. Natuurlijk kijk ik ook naar de services in de pakketten.

Mijn Cpanel webhosting keuzehulp

ProductPrijsService(s)Verschillende pakketten
1. Heijsen€37 per maandMail, domeinnaam, email etc.Nee
2. Cloud86Vanaf €1,95 per maandVerhuizen, email, WordPress hosting etc.Ja
3. JundaVanaf €1 per maandVerhuisservice, webshop maken, domeinnaam etc. Ja
4. SitegroundVanaf €2,99 per maandSSL-certificaat, email, niet-goed-geld-terug etc.Ja
5. Mijn.hostVanaf €1,99 per maandWordPress hosting, SSL-certificaat, email etc .Ja

1. Heijsen.nl Managed WordPress Webhosting

Ben je op zoek naar WordPress hosting? Dat komt goed uit. Ik heb de Heijsen.nl Managed WordPress Webhosting verkozen als de Cpanel webhosting. Ik heb in mijn ervaringsdeskundige rol verschillende pluspunten ontdekt. Allereerst de snelheid van de webhosting. Zo lag de laadsnelheid van mijn website laag. Ik kreeg gefrustreerde berichten van websitebezoekers en mijn online-positie in de zoekmachine daalde.

Cpanel webhosting Review

Nadat ik startte met de Heijsen.nl Managed WordPress Webhosting, merkte ik al snel dat de laadsnelheid van mijn website verbeterde. Deze Cpanel webhosting beschikt namelijk over 37 pm. Vanuit mijn ervaringsdeskundige rol, zie ik dat veel klanten niet langer angstig zijn dat belangrijke informatie verloren gaat. De Cpanel webhosting provider zet iedere week onderhoudswerkzaamheden in en daardoor blijft je website up-to-date.

Dankzij de Heijsen.nl Managed WordPress Webhosting, hoeft men zich niet langer zorgen te maken over de veiligheid. Bij het pakket zit standaard een gratis SSL certificaat inbegrepen. Bovendien draait de virusscanner 24 uur per dag, zodat gevoelige informatie afgeschermd blijft. Met de aanscherping van de privacywet, is dat een groot pluspunt. En wat de kopzorgen betreft: Heijsen.nl heeft alles geregeld. Van domeinnamen, mail tot gratis verhuizingen: alles zit bij het pakket in

Voordelen Heijsen

✅ Standaard SSL-certificaat, zodat je website beveiligd wordt

✅ Wekelijks onderhoud

✅ De Cpanel webhosting zorgt ervoor dat de laadsnelheid aanzienlijk verbeterd

✅ Draagt bij aan een verbeterde, online-positie

✅ 3 gratis E-books met praktische tips, zodat je je website professioneel kunt beheren

✅ Wanneer je binnen 30 dagen niet tevreden bent, kun je je geld terugvragen

Nadelen Heijsen

❌ Je deelt de server altijd met andere websites


Bekijk meer informatie

2. Cloud86

Ben je op zoek naar de snelste Cpanel webhosting provider? Precies om die reden heb ik Cloud86 verkozen als de tweede, Cpanel webhosting . Cloud86 is in 2022 én 2023 verkozen als de snelste webhosting van het internet. Vooral als website-eigenaar, weet ik hoe belangrijk een snelle laadtijd is. Het stelt mij, en nog heel veel anderen gerust, dat de Cpanel webhosting daaraan bijdraagt.

Cpanel webhosting Review

In mijn onderzoek heb ik ook het klantsupport onder de loep gelegd. Ik vind het belangrijk, dat klanten direct en professioneel geholpen worden bij vragen of obstakels. Vanuit mijn ervaringsdeskundige rol, heb ik ervaren dat veel klanten langere tijd moeten wachten op antwoord. Bij Cloud86 heb ik ontdekt, dat men op verschillende manieren contact kan zoeken met de dedicated hosting.

Dit kan via het algemene telefoonnummer, maar ook via mail. Ik vind het zelf prettig om de klantenservice via de mail te benaderen, zodat ik mijn verhaal volledig en makkelijker kan doen. Vanaf het Medium Pakket kan men de site gratis verhuizen. Dat scheelt veel tijd én frustratie in de toekomst.

Voordelen Cloud86

✅ Geschikt als WordPress hosting

✅ De klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar

✅ Verkozen tot de snelste webhosting

✅ Pakketuitbreiding is mogelijk

✅ Je wordt geholpen door ervaren IT-medewerkers

Nadelen Cloud86

❌ Je website gratis overzetten kan pas vanaf het Medium Pakket


Bekijk meer informatie

3. Junda

Ik heb Junda als de derde, Cpanel webhosting gekozen. Junda is een van de weinige webhosting bedrijven met budgetvriendelijke prijzen. Ik wil je er wel op wijzen dat dit voor iedere website-eigenaar persoonlijk is. Bij Junda kan men uit 4 verschillende soorten hosting pakketten kiezen. Daar ben ik enthousiast over, want ik weet dat iedere website-eigenaar andere wensen heeft.

Cpanel webhosting Review

Doordat Junda meerdere pakketten heeft, kan men services kiezen die het best bij het budget en de site past. Daar hebben we het nog niet mee gehad. Vanuit mijn experience oogpunt weet ik hoe belangrijk veiligheid is. Daarom ben ik enthousiast over de services van Junda. Men ontvangt een gratis SSL certificaat, die is verbonden met de domeinnaam.

De Cpanel webhosting provider Junda biedt ook een niet-goed-geld-terug-garantie van 100 dagen. Als ervaringsdeskundige weet ik dat het spannend is om je aan te sluiten bij nieuwe of onbekende hosting bedrijven. Dankzij deze garantie van Junda, kan men binnen 100 dagen het geld terugvragen bij ontevredenheid. Kortom: je zit nergens aan vast.

Voordelen Junda

✅ Verschillende pakketten, zodat je kunt kiezen welke services passen bij je budget en website

✅ De professionele klantsupport is iedere dag beschikbaar voor al je vragen of opmerkingen

✅ Niet-goed-geld-terug-garantie binnen 100 dagen

✅ Je kunt de live chat gebruiken als je een snel antwoord zoekt

Nadelen Junda

❌ De klantenservice is niet telefonisch bereikbaar, waardoor je je vragen niet mondeling kunt uitleggen


Bekijk meer informatie

4. Siteground

Ik heb de internationale hosting provider Siteground verkozen als de volgende, Cpanel webhosting provider. Ook Siteground staat bekend om haar snelheid. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk dat is. Siteground garandeert dat WordPress sites tot 5 keer sneller laden en navigeren. Dankzij de Speed Optimizer-plug wordt dit gerealiseerd.

Cpanel webhosting Review

Vanuit mijn ervaringsdeskundige rol, heb ik gezien dat klanten altijd op zoek zijn naar extra informatie over de Cpanel webhosting. Zij willen bijvoorbeeld meer weten over cloud hosting, een sharded hosting pakket en over back ups. Daarom vind ik het een groot pluspunt, dat de website van Siteground een uitgebreide kennisbank heeft. Via de navigatie kan men onder meer feedback en informatieve blogs vinden.

Wat ik ook een pluspunt vindt, is de professionaliteit van de medewerkers. Siteground heeft meer dan 500 medewerkers in haar team, waarvan de meeste al meer dan 10 jaar aan boord zijn. Iedere medewerker heeft uitgebreide kennis. Dit betekent dat je als klant deskundig wordt geholpen en bijgestaan. Een website hosten is immers al ingewikkeld genoeg.

Voordelen Siteground

✅ Uitgebreide kennisbank met aanvullende informatie als je op zoek bent naar antwoorden

✅ Wordpress-sites werken tot 5 keer sneller, waardoor de laadsnelheid verbeterd

✅ De klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar, waardoor je snel geholpen wordt

✅ Geschikt voor particulieren en bedrijven

Nadelen Siteground

❌ Er is geen ruime keuze in pakketten beschikbaar


Bekijk meer informatie

5. Mijn.host

Tot slot leg ik Mijn.host aan je voor. Ook deze Cpanel webhosting provider kent verschillende pluspunten en deze kwamen in mijn onderzoek duidelijk naar voren. Zo heeft Mijn.host scherpe prijzen, professionele klantsupport en snelle laadtijden te bieden. Inmiddels heb ik je verteld waarom deze belangrijk zijn. Het verbetert je bezoekersaantallen, maar óók je online-positie. Dat is essentieel als website-eigenaar.

Cpanel webhosting Review

Vanuit mijn rol als ervaringsdeskundige, heb ik ervaren dat klanten het moeilijk vinden om een beschikbare domeinnaam te vinden. Met de miljoenen websites die online staat, is dit een speld in een hooiberg. Dankzij de snelle zoekservice van Mijn.host, kan komt men snel te weten of de bedachte domeinnaam nog beschikbaar is. Daardoor verloopt het proces veel sneller.

Waar ik ook enthousiast over ben, is het aanbod van verschillende soorten hosting pakketten. Als je een WordPress hosting wilt, dan heb je de keuze uit 3 pakketten, variërend in services en prijzen. Ik kreeg daardoor het gevoel dat ik de touwtjes van mijn eigen website in handen houdt. Afhankelijk van je eigen wensen, is Mijn.host een aanrader om eens te bekijken.

Voordelen Mijn.host

✅ Verschillende pakketten

✅ Klantsupport die 24 uur per dag bereikbaar is

✅ De Cpanel webhosting schakelt automatisch over naar de nieuwste update

✅ Snel een beschikbare domeinnaam checken

✅ E-mailen vanuit je eigen domeinnaam

Nadelen Mijn.host

❌ Je dient je vragen per mail te stellen en het kan minimaal 12 uur duren voordat je het antwoord ontvangt


Bekijk meer informatie

Mijn Cpanel webhosting 2023

Vanuit mijn rol als ervaringsdeskundige, heb ik verschillende Cpanel webhosting providers vergeleken. Dit heb ik gedaan op basis van de pluspunten, minpunten en de services. Uit mijn bevindingen is gebleken, dat Heijsen.nl Managed WordPress Webhosting de Cpanel webhosting is. Dit is een goede Cpanel webhosting provider, omdat je website wekelijks wordt vernieuwd. Dat gebeurt automatisch. Waar ik ook enthousiast over ben, is het SSL certificaat dat standaard is inbegrepen. Dit betekent dat je website beveiligd is, zonder extra kosten te maken.

Cpanel webhosting Review

Ik heb zelf gemerkt dat het beheren en updaten van een website niet makkelijk is. Ik had veel vragen en deze kon ik niet op het internet vinden. Heijsen.nl Managed WordPress Webhosting heeft daar een passende oplossing voor bedacht. Voor mij, maar ook voor andere marketeers. Je ontvangt namelijk 3 gratis E-books, met praktische tips en informatie. De E-books zijn digitaal te bekijken en bevatten eveneens video’s, waarin je unieke handvaten ontvangt. Voortaan sla ik een van de E-books open als ik iets wil weten.


Bekijk meer informatie

Cpanel webhosting ervaringen en reviews

Alle Cpanel webhosting providers die we hebben bekeken, hebben de afgelopen jaren verschillende klanten gehad. Veel klanten hebben een review achtergelaten. Ikzelf vind het fijn om de reviews en ervaringen te bekijken, zodat ik erachter kom of de dienst doet wat het belooft. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de ervaringen en reviews die de Cpanel webhosting providers bieden.

Heijsen.nl Managed WordPress Webhosting review

Ik ben op zoek gegaan naar een review over Heijsen.nl Managed WordPress Webhosting, maar deze waren niet online te vinden. Er kwamen enkel reviews voorbij over de bijhorende WordPress Masterclass, die klanten leert hoe om te gaan met een website en met WordPress. Het viel mij op dat veel deelnemers een positieve ervaring hadden. De training was effectief, behulpzaam en leerde klanten hoe zij voortaan hun website kunnen beheren.

Cloud86 review

Na mijn onderzoek heb ik Cloud86 verder onderzocht en ik kwam de review van Joost tegenover deze dedicated hosting: “Cloud86 is een prettig bedrijf om mee samen te werken. De prijzen zijn prima en het personeel staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Bovendien antwoorden ze snel. Ik ben zeer tevreden over deze cloud hosting”.

Cpanel webhosting Review

Junda review

Ook Junda is een hosting provider afkomstig uit Nederland. Ik ben op zoek gegaan naar bijhorende reviews en kwam die van Daan tegen. Hij schreef het volgende over zijn ervaringen met Junda: “Wegens omstandigheden besloot ik bewust over te stappen naar Junda als Cpanel webhosting. Dat was een goede stap. De back ups worden goed geregeld, de overstap ging snel en problemen worden snel opgelost door de medewerkers”.

Siteground review

Siteground kenmerkt zich als een van de internationale hosting providers in dit artikel over de Cpanel webhosting providers. Ik ben op zoek gegaan naar een review en kwam die van Sam tegen: “Dit is, wat mij betreft, een van de Cpanel webhosting bedrijven die er te vinden is. Ik ben recentelijk overgestapt en na enkele dagen kon ik al merken dat mijn site sneller en efficiënter werkt. Ik ben tevreden”.

Mijn.host review

Een review over Mijn.host mag niet achterblijven in dit artikel over de Cpanel webhosting bedrijven. Saskia schreef deze review over haar ervaringen met de webhosting: “Ik heb mijn twee websites naar Mijn.host verhuisd nadat ik negatieve ervaringen had bij de vorige host. Dat is een goede keuze geweest. De verhuizing ging snel en mijn volgende website is al in aanbouw”.

Cpanel webhosting Review

Cpanel webhosting kopen checklist

Ben je op zoek naar de beste back up of beveiliging voor je website? Dankzij de Cpanel webhosting, weet ik zeker dat mijn website in de lucht blijft en belangrijke gegevens niet verloren gaan. Wil je de beste WordPress hosting aanschaffen voor je eigen site, maar weet je niet hoe? Ik hoop dat mijn checklist daar verandering in brengt.

Je persoonlijke budget

Als ik op zoek ga naar het beste product, vind ik het prettig om een persoonlijk budget vast te stellen. Dit maakt mijn zoektocht makkelijker, overzichtelijker en het voorkomt dat ik over mijn grenzen ga. Vanuit mijn expert rol, raad ik je aan om een prijs vast te stellen. Wat ben je bereid om uit te geven aan cloud hosting? Ik raad je wel aan om de services te bekijken. Krijg je voor die prijs alles wat je wenst?

Ervaringen van anderen met Cpanel webhosting providers

Ben je geen ervaren marketeer? Geeft niks, dat is niemand direct. Met de meeste Cpanel webhosting providers ben je misschien niet bekend. Voordat je een abonnement afsluit, is het handig om eerst de ervaringen van andere klanten te lezen. Wat vonden zij ervan? Dit doe ik zelf ook altijd. Het voorkomt namelijk dat ik een keuze maak waar ik over twijfel of waar ik niet achter sta. Ben je hier benieuwd naar? Scrol terug naar boven voor enkele beschreven reviews.

Cpanel webhosting Review

Bereikbare klantenservice van de Cpanel webhosting provider

Een goede WordPress hosting valt of staat met de klantenservice. Een support dat niet goed of onvoldoende bereikbaar is, levert negatieve ervaringen en gefrustreerde klanten op. Bovendien ziet dit er onbetrouwbaar uit. Ik heb ooit eens problemen gehad met mijn website, waardoor deze voor langere tijd offline was. Ik kon de klantenservice nauwelijks bereiken, waardoor het probleem pas dagen later werd opgelost. Nu ik kijk naar de bereikbaarheid van de klantenservice, weet ik zeker dat ik snel en kundig geholpen wordt.

Domeinnaam controle

Dit is ook een handig aspect als je aan de slag gaat met hosting diensten. Als je website nog in de opstartfase zit, heb je misschien nog geen domeinnaam. Deze is belangrijk, want onder deze naam kunnen lezers of klanten je site vinden. Het is essentieel dat men de domeinnaam makkelijk kan onthouden. Maar belangrijker nog; de naam moet nog beschikbaar zijn. Ikzelf vind het handig als hosting diensten een domeinnaam controle aanbieden. Dit voorkomt extra werk en tijd. Dankzij deze check kon ik snel verder met de opbouw van mijn site.

Snelheden

Hoe sneller je website, hoe groter de kans is dat deze goed scoort. Daar zijn hosting providers mede verantwoordelijk voor. Bekijk welke snelheden de provider aanbiedt. Ik zag dit zelf een keer over het hoofd, waardoor de laadsnelheid van mijn site snel achteruit ging. Geluk bij een ongeluk weet ik nu waar ik op moet letten.

Cpanel webhosting Review

Meer interessante software voor jouw online groei?

Wil je meer interessante software gebruiken? Naast software voor financiën en administratie is er ook software voor HR en personeelsbeheermarketing softwaresoftware voor bedrijfsvoeringsoftware voor klantbeheer en software voor projectbeheer en planning. Er is ook software voor websites en e-commercebeveiliging softwaresoftware voor klantenservice en ondersteuning en software voor business Intelligence (BI) en analyse. Genoeg keuze dus om jouw organisatie te laten groeien.

Webhosting is een essentieel onderdeel voor iedereen die een eigen plek op het internet wil creëren. Of je nu op zoek bent naar goedkope webhosting om kosten te besparen zonder in te boeten op kwaliteit, of je de voorkeur geeft aan gratis webhosting voor een persoonlijke project of testomgeving, er zijn diverse opties beschikbaar die passen bij jouw wensen. Terwijl budget webhosting je in staat stelt om met een beperkt budget toch online te gaan, biedt WordPress webhosting een geoptimaliseerde omgeving specifiek voor WordPress-gebruikers, wat een enorm verschil kan maken in de prestaties van je website.

Voor degenen die op zoek zijn naar schaalbaarheid en flexibiliteit, is cloud webhosting of VPS webhosting een uitstekende keuze. Met oplossingen zoals reseller webhosting, kun je zelfs je eigen webhostingbedrijf beginnen. Beheerders die voorkeur hebben voor het bekende cPanel kunnen kiezen voor cPanel webhosting. En als communicatie de kern van je onderneming is, dan biedt e-mail webhosting je de tools die nodig zijn om professioneel over te komen. Voor degenen die een webshop runnen, is er speciale webshop webhosting die geoptimaliseerd is voor e-commerce platformen zoals WooCommerce webhosting.

De snelheid van je website kan aanzienlijk verbeteren met SSD webhosting, en nog meer met LiteSpeed webhosting die gebruikmaakt van een van de snelste webserver-technologieën op de markt. Bovendien, als je gebruikmaakt van WordPress, kan de integratie van bouwtools zoals webhosting met gratis DIVI, Elementor Pro of performance plugins zoals WP Rocket het verschil maken in de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van je website-ontwikkeling.

Cpanel webhosting Review

Meestgestelde vragen over Cpanel webhosting

Ik heb je in dit artikel alles vertelt en uitgelegd over de Cpanel webhosting providers. Aan de hand van mijn informatie en checklist, is het een stuk makkelijker om een goede keuze te maken. Zit je nog steeds met vragen? Geen zorgen, want ik beantwoord tot slot de meestgestelde vragen over de Cpanel webhosting.

Wat is mijn Cpanel webhosting?

Ik heb Heijsen.nl Managed WordPress Webhosting als de Cpanel webhosting verkozen. Deze webhosting voorkomt kopzorgen en heeft alles goed geregeld. Naast de domeinnaam regelt Heijsen.nl een goede snelheid van 37 pm, wekelijkse updates en telefonische support, mocht men vragen hebben. Bovendien ontvang je een gratis SSL-certificaat, voor extra beveiliging van gevoelige informatie. 

Wat kost website hosting per maand?

Dat verschilt per provider. Nu vragen de meeste hosting providers niet de hoofdprijs. De maandelijkse kosten liggen aanzienlijk laag. Aanzienlijk veel providers vragen tussen de €1 en €15 per maand. Gezien men zelf het pakket kan kiezen, kies je zelf wat je betaalt en houd je zelf de touwtjes in handen.

Is webhosting verplicht?

Nee, dat is het niet. Maar als je wil dat je website bereikbaar is, dan heb je webhosting wel nodig. Bovendien zorgen hosting providers ervoor dat je website in de lucht blijft, ongeacht wat zich afspeelt. Ik raad je dus wel aan om een Cpanel webhosting pakket aan te schaffen.

» Referenties


“Managing Risks of Managed Webhosting Outsourcing” door Kalpin Erlangga Silaen en Mohammad Amin Soetomo, gepubliceerd door Swiss German University in ACMIT Proceedings.

proceedings.sgu.ac.id/acmit/index.php/acmit/article/view/27
Bezoek WebsiteHosting voor meer informatie over webhosting.

websitehosting.com

» Referenties

Conclusie mijn Cpanel webhosting 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwonlinegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij software, gadgets, voeding en sport (crossfit). Met onze ervaringsreviews op Jouwonlinegroei.nl helpen we je om de beste software voor jouw online groei te kiezen. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail info@jouwonlinegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *