In dit artikel

Hoe Implementeer Je een Werkbonnen App in Jouw Organisatie (2023)

In dit artikel

Heb je ooit gedacht aan de tijd en het geld dat je kunt besparen door een werkbonnen app in jouw organisatie te implementeren? Ik begrijp je zorgen, omdat ik ook te maken heb gehad met de inefficiëntie van traditionele werkbonnen.

In dit artikel deel ik waardevolle informatie over hoe je een werkbonnen app kunt implementeren om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren en efficiënter te beheren. Lees verder voor praktische tips, uitleg en voorbeelden die jouw organisatie naar een hoger niveau tillen.

Key takeaway:

De beste Werkbonnen App van 2023 volgens onze test is TimeMate. Deze app werkt onwijs eenvoudig en biedt de juiste functies aan. TimeMate is hierdoor goed te begrijpen en op een fijne/snelle manier te gebruiken.

Samenvatting

 • Een werkbonnen app kan tijd en geld besparen in jouw organisatie.
 • Enkele voordelen zijn dat je geen stapels papieren meer hebt en digitale werkbonnen snel kunt terugvinden.
 • Stapsgewijze implementatie omvat het onderzoeken van verschillende apps, het kiezen van de beste app voor jouw organisatie, het trainen van werknemers en het digitaliseren van bestaande werkbonnen.

Voordelen van het implementeren van een Werkbonnen App in jouw organisatie

Een Werkbonnen app brengt veel voordeel aan je organisatie. Je bespaart tijd met een Werkbonnen app. Je hebt geen stapels papieren meer. De digitale werkbonnen blijven op één plek in de app.

Je vindt ze snel terug. Het is handig en simpel.

Geld sparen is een ander voordeel. Denk maar aan de kosten van het papier en de inkt. Die heb je niet meer nodig. FieldBuddy en Simple-Simon zijn twee apps die kunnen helpen. Ze maken werken met digitale bonnen makkelijk.

Centix Online heeft ook een werkbon app, met urenregistratie. Dit zorgt voor duidelijkheid over de gewerkte uren. Ook Incontrol verbetert je werkproces en maakt je data duidelijk.

PCA biedt een planbord met mobiele apps aan. Dit helpt bij het plannen van werkzaamheden. Zelfs gratis apps zijn er voor digitale bonnen, zoals ‘zelf digitale werkbon maken’. Deze apps zijn handig voor veel branches, zoals installatietechniek.

Stapsgewijze implementatie van een Werkbonnen App in jouw organisatie

Het implementeren van een Werkbonnen App in jouw organisatie kan in verschillende stappen worden gedaan:

 1. Onderzoek verschillende Werkbonnen Apps die beschikbaar zijn, zoals FieldBuddy, Simple-Simon, Centix Online, Incontrol, en PCA.
 2. Kies de app die het beste past bij de behoeften van jouw organisatie en zorg ervoor dat deze aansluit bij de bedrijfsprocessen.
 3. Neem contact op met de leverancier van de gekozen Werkbonnen App en bespreek de implementatiemogelijkheden en kosten.
 4. Bereid jouw werknemers voor op het gebruik van de nieuwe app door trainingen te organiseren en duidelijke instructies te geven.
 5. Digitaliseer bestaande werkbonnen door ze te scannen of handmatig in te voeren in de Werkbonnen App. Zorg ervoor dat alle benodigde informatie correct is ingevuld.
 6. Test de Werkbonnen App grondig voordat je deze volledig implementeert in jouw organisatie. Zorg ervoor dat alle functies goed werken en dat er geen fouten of problemen zijn.
 7. Start met het gebruiken van de Werkbonnen App in jouw organisatie en moedig jouw werknemers aan om deze actief te gebruiken voor het beheren van werkbonnen, urenregistratie, planning, en voorraadbeheer.
 8. Monitor regelmatig het gebruik van de app en verzamel feedback van jouw werknemers om eventuele verbeteringen aan te brengen.
 9. Houd vast aan digitale werkbonnen en vermijd papieren bonnen om een efficiënte en geautomatiseerde workflow te behouden.
 10. Blijf op de hoogte van nieuwe updates en functionaliteiten van de Werkbonnen App om het meeste uit de app te halen en jouw bedrijfsprocessen verder te optimaliseren.

Meer over ‘Werkbonnen App’

Begin je reis met een diepgaande werkbonnen apps introductie en ontdek de veelzijdige functies van de werkbonnen app. Leer over de vele voordelen die ze bieden in vergelijking met traditionele methodes, zoals de strijd tussen werkbonnen apps en papieren werkbonnen. De implementatie kan enige voeten in de aarde hebben, maar zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de wetgeving omtrent werkbonnen apps en de maatregelen rondom data veiligheid.

Natuurlijk is het essentieel om rekening te houden met het kostenbudget en te kijken naar hoe deze tools integreren met bestaande systemen. Dompel jezelf onder in de inspirerende succesverhalen en blik vooruit naar de toekomst van werkbonnen apps. Verbreed je kennis verder door te ontdekken in welke sectoren ze voornamelijk worden gebruikt, hoe ze bijdragen aan duurzaamheid en verken veelgestelde vragen in de faq. Blijf tenslotte op de hoogte van de laatste updates en onderhoud om je investering optimaal te benutten.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een Werkbonnen App?

Een Werkbonnen App is een digitale tool voor het efficiënt beheren van werkbonnen, het bijhouden van de voorraad, en het digitaliseren van werkinstructies.

2. Hoe kunnen we tijd en geld besparen met een Werkbonnen App?

Met de App kun je processen automatiseren, waardoor je minder tijd nodig hebt voor beheerstaken. Dit helpt je tijd en geld te besparen.

3. Hoe implementeer ik een Werkbonnen App in mijn organisatie?

Je implementeert de app door de Power Platform technologie te gebruiken. Deze technologie maakt het makkelijk om de app te integreren in je werkprocessen.

4. Kan ik met de Werkbonnen App ook een digitaal rapport maken?

Ja, met de Werkbonnen App kun je een digitaal rapport maken. Dit helpt bij het bijhouden van tastbare resultaten.

5. Wat zijn de voordelen van het digitaliseren van werkbonnen?

Het digitaliseren van werkbonnen maakt ze makkelijker te beheren, zorgt voor minder papierwerk en verhoogt de efficiëntie binnen je organisatie.

» Referenties


Capterra. “Work Order Software.”
https://www.capterra.com/work-order-software/

» Referenties

Conclusie beste werkbonnen apps 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwonlinegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij software, gadgets, voeding en sport (crossfit). Met onze ervaringsreviews op Jouwonlinegroei.nl helpen we je om de beste software voor jouw online groei te kiezen. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail info@jouwonlinegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *