In dit artikel

Hoe Beoordeel je de Klantenservice van Kassa Software? (2023)

In dit artikel

Het kiezen van de juiste kassa software kan soms een uitdaging zijn. Ik ken het gevoel, ik heb er ook mee geworsteld. Gelukkig heb ik tijdens mijn zoektocht veel inzicht gekregen in hoe we de klantenservice van verschillende kassasoftware kunnen beoordelen.

In dit artikel krijg je concrete tips en adviezen om te zorgen dat jij de beste software voor jouw winkel of horecazaak kiest. Blijf lezen, je gaat ontdekken hoe je dit probleem kunt oplossen.

Key takeaway:

De beste kassa software van 2023 volgens onze test is Lightspeed. Zonder technische kennis bouw je met deze kassa software gemakkelijk een professionele webwinkel.

Samenvatting

 • Er zijn verschillende manieren om de klantenservice van kassa software te beoordelen, zoals het controleren van beoordelingscriteria, het lezen van ervaringen en reviews van klanten, en het vergelijken met andere kassa software.
 • Bij het beoordelen van de klantenservice is het belangrijk om te letten op de reactiesnelheid, behulpzaamheid en vriendelijkheid van het klantenserviceteam.
 • Het is ook belangrijk om de beschikbare ondersteuningsopties te controleren, zoals telefonische ondersteuning, e-mailondersteuning en live chat.

Hoe Beoordeel je de Klantenservice van Kassa Software?

Er zijn verschillende manieren om de klantenservice van kassa software te beoordelen, waaronder het controleren van beoordelingscriteria, het lezen van ervaringen en reviews van klanten, en het vergelijken met andere kassa software.

Beoordelingscriteria

Het is belangrijk om te weten hoe je de klantenservice van kassa software beoordeelt. Hier zijn enkele tips:

 1. Kijk naar eerdere ervaringen en reviews van klanten. Klanten vertellen vaak hoe goed de service was.
 2. Vergelijk verschillende kassa software. Niet alle zijn hetzelfde. Sommige bieden betere service dan andere.
 3. Let op hoe snel ze reageren als je een probleem hebt of een vraag stelt.
 4. Beoordeel hoe behulpzaam en vriendelijk het team is.
 5. Controleer welke soorten ondersteuning er beschikbaar zijn.

Ervaringen en reviews van klanten

Ik heb verschillende ervaringen en reviews van klanten gelezen over de klantenservice van verschillende kassa software systemen. Klanten hebben positieve ervaringen gedeeld over de snelle reactietijd van de klantenservice, evenals de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de medewerkers.

Veel mensen vinden het ook prettig dat er verschillende ondersteuningsopties beschikbaar zijn, zoals telefonische ondersteuning, live chat en e-mail. Sommige klanten hebben echter negatieve ervaringen gehad met de klantenservice, zoals trage reactietijden of onbehulpzame medewerkers.

Het is dus belangrijk om ervaringen en reviews van andere klanten te lezen voordat je een beslissing neemt over welke kassa software te gebruiken.

Vergelijking met andere kassa software

Bij de vergelijking van verschillende kassa software is het belangrijk om rekening te houden met specifieke functies en klantenservice. Hier is een vergelijking van enkele populaire opties in Nederland.

Kassa SoftwareKlantenservice BeoordelingKenmerken
LightspeedHoog gewaardeerd op reactiesnelheid en vriendelijkheidFlexibele software met veelzijdige functies
BizzcloudGoed maar soms traag in reactieBiedt uitgebreide functies geschikt voor groeiende bedrijven
AfostoUitstekende klantenserviceVereenvoudigde software, ideaal voor kleine bedrijven
myPOSRedelijke klantenservice, kan beterEen eenvoudig te gebruiken systeem, ideaal voor start-ups
OnlinefactSnelle reactietijd maar minder vriendelijkBiedt basisfuncties, ideaal voor kleinhandel
MplusKassaSterke klantenservice, zoals blijkt uit hun officiële websiteGeavanceerde functies die aanpasbaar zijn aan bedrijfsbehoeften
EasyTouchPOSVlotte en vriendelijke klantenserviceRobuuste software met veel functies
CashrKlantenservice kan vertragingen hebbenEen eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface

Vergeet ook niet om rekening te houden met uw eigen specifieke behoeften bij het kiezen van een kassa software. Als uw bedrijf bijvoorbeeld een afhaal- of bezorgrestaurant is, kan Sitedish met zijn totaalpakket, inclusief een kassa, een goede optie zijn voor slechts €1 per dag.

Tips voor het beoordelen van de klantenservice van kassa software

Bij het beoordelen van de klantenservice van kassa software zijn er enkele belangrijke tips om in gedachten te houden.

Check de reactiesnelheid

Bij het beoordelen van de klantenservice van kassa software is het belangrijk om te kijken naar de reactiesnelheid. Het is fijn als je snel antwoord krijgt op je vragen of problemen.

Je wilt niet lang wachten op hulp. Het is ook een goed teken als het bedrijf proactief is en zelf contact met je opneemt als er iets misgaat. Dus let goed op hoe snel en efficiënt de klantenservice reageert.

Beoordeel de behulpzaamheid en vriendelijkheid

Als je de klantenservice van kassa software wilt beoordelen, is het belangrijk om te letten op de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het klantenserviceteam. Hoe snel reageren ze op jouw vragen en problemen? Zijn ze bereid om je te helpen en een oplossing te vinden? En zijn ze vriendelijk en professioneel in hun communicatie? Dit zijn allemaal belangrijke aspecten om te overwegen bij het beoordelen van de klantenservice van kassa software.

Onthoud dat een goede klantenservice essentieel is voor een positieve ervaring met de software, dus neem de tijd om deze aspecten zorgvuldig te evalueren.

Controleer de beschikbare ondersteuningsopties

Om de klantenservice van kassa software te beoordelen, is het belangrijk om de beschikbare ondersteuningsopties te controleren. Hier zijn enkele tips:

 1. Kijk naar hun website: Controleer of ze een speciale pagina hebben met informatie over klantenservice en ondersteuningsopties. Dit kan een indicatie zijn van hoe serieus ze zijn over het helpen van hun klanten.
 2. Telefoonnummer: Controleer of ze een telefoonnummer hebben waar je contact mee kunt opnemen voor hulp en ondersteuning. Het is handig om direct met iemand te kunnen praten als je een probleem hebt.
 3. E-mailondersteuning: Kijk of ze e-mailondersteuning bieden, zodat je vragen kunt stellen en problemen kunt melden via e-mail. Dit kan vooral handig zijn als je niet direct een antwoord nodig hebt.
 4. Live chat: Sommige kassa softwarebedrijven bieden live chat-ondersteuning aan via hun website. Dit stelt je in staat om direct met een medewerker te communiceren en snel antwoord te krijgen op je vragen.
 5. Handleidingen en documentatie: Controleer of er handleidingen, documentatie of online bronnen beschikbaar zijn die je kunnen helpen bij het gebruik van de kassa software en het oplossen van problemen.

Meer over ‘Kassa software’

Als je je ooit hebt afgevraagd wat kassa software precies inhoudt, ben je niet de enige. Met verschillende soorten kassa software beschikbaar, kan de keuze overweldigend zijn. Gelukkig maken de gebruiksvriendelijke kassa software voordelen het voor bedrijfseigenaren gemakkelijker om te beslissen. Wanneer je klaar bent voor de implementatie van nieuwe kassa software, wil je een soepele overstap om onderbrekingen te voorkomen.

Het kiezen tussen eenmalige aanschaf en een abonnement voor kassa software is een cruciale beslissing voor de financiële planning van een bedrijf. Terwijl de veiligheidsfeatures en avg of gdpr compliance essentieel zijn voor de integriteit van het systeem, zorgen data backup en herstel voor gemoedsrust. Klanten feedback is ook vitaal, dus het is de moeite waard om de klantenservice beoordelingen te checken. Tot slot kunnen efficiëntie tips en het gebruik van shortcuts in kassa software systemen het dagelijks gebruik sterk verbeteren.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is “Hoe Beoordeel je de Klantenservice van Kassa Software”?

“Hoe Beoordeel je de Klantenservice van Kassa Software” gaat over het evalueren van klantenservice kwaliteit in winkel kassasystemen, zoals POS kassa software.

2. Hoe kan ik advies krijgen over de beoordeling van klantenservice?

Je kunt contact opnemen met experts voor persoonlijk advies over hoe je de klantenservice van kassa software kunt beoordelen.

3. Hoe kan ik een probleem oplossen met mijn POS kassa software?

Als er een probleem is met je POS kassa software, kun je klantondersteuning of helpdesk software gebruiken om te helpen bij het oplossen.

4. Hoe kan ik de klanttevredenheid meten voor mijn winkel kassasysteem?

Het uitvoeren van een enquête kan helpen om de klanttevredenheid en klantgerichtheid voor je winkel kassasysteem te meten.

5. Kan ik offertes krijgen voor verschillende kassasystemen?

Ja, je kunt offertes krijgen voor verschillende soorten kassasystemen, waaronder software voor klantenservice en klantrelatiebeheer.

» Referenties


Oracle. “What Is POS?”
https://www.oracle.com/food-beverage/what-is-pos/

» Referenties

Conclusie beste kassa software 2023

 • Beste kassa software met veel extra functies – Lightspeed
 • Beste kassa software betaalreader – Zettle
 • Beste kassa software in het algemeen – Count-IT
Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwonlinegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij software, gadgets, voeding en sport (crossfit). Met onze ervaringsreviews op Jouwonlinegroei.nl helpen we je om de beste software voor jouw online groei te kiezen. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail info@jouwonlinegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *