In dit artikel

Klantenservice Optimaliseren op je E-commerce Platform (2023)

In dit artikel

Heb je ooit het gevoel gehad dat je klantenservice op je e-commerce platform niet optimaal is? Je bent zeker niet de enige. Uit studies blijkt dat 89% van de klanten heeft minstens één negatieve ervaring met een online winkelend bedrijf gehad.

Deze blogpost biedt je praktische tips en strategieën om je klantenservice te optimaliseren, en daarmee je conversiepercentages te verhogen en je merkimago te verbeteren. Lees verder en ontdek hoe een uitstekende klantenservice het succes van je e-commerce platform kan bepalen.

Key Takeaway

Mijn beste E-commerce platform van 2023 volgens onze test is Wix. Deze software is erg uitgebreid. Je kunt een webshop bouwen, blog schrijven en toevoegen, maar ook een reserveringssysteem vormgeven. Dus in de breedte een uitstekend platform!

Samenvatting

  • Klantenservice op je e – commerce platform is essentieel voor het verhogen van klanttevredenheid, verbeteren van je merkimago en het verhogen van conversiepercentages.
  • Tips om klantenservice te optimaliseren zijn onder andere investeren in klantrelaties, bieden van 24/7 bereikbaarheid, automatiseren waar mogelijk, bijhouden van relevante KPI’s, gebruik maken van meerdere kanalen, persoonlijke interacties aanbieden, proactieve ondersteuning bieden, gebruik maken van technologieën en een gastbestellingsoptie aanbieden.
  • Door te focussen op het verbeteren van klantenservice, kun je het merkimago versterken en succesvol zijn in de competitieve wereld van e-commerce.

Waarom een goede klantenservice essentieel is voor e-commerce

Een goede klantenservice is essentieel voor e-commerce vanwege de verhoogde klanttevredenheid, verbeterd merkimago en hogere conversiepercentages.

Verhoogde klanttevredenheid

Ik werk hard om klanttevredenheid te verhogen. Dit is echt belangrijk. Als klanten blij zijn, komen ze vaker terug. Ze vertellen ook goede dingen over ons aan andere mensen. Dit helpt ons bedrijf te groeien.

We streven naar een snelle en handige service. Zo hoeven klanten niet lang te wachten. We maken ook gebruik van chatbots. Deze bots kunnen op elk moment van de dag hulp bieden. Dit is goed voor klanten uit verschillende tijdzones.

Met deze stappen zorgen we voor een betere koopervaring. Hierdoor zijn klanten meer tevreden met onze diensten.

Verbeterd merkimago

Een goede klantenservice op je e-commerce platform kan leiden tot een verbeterd merkimago. Klanten waarderen het als ze snel en vriendelijk geholpen worden bij vragen of problemen.

Dit geeft hen het gevoel dat het bedrijf om hen geeft en hun tevredenheid belangrijk vindt. Tevreden klanten zullen positieve ervaringen delen met anderen, wat kan leiden tot mond-tot-mondreclame en een goede reputatie voor je merk.

Het hebben van een positief merkimago kan ook potentiële klanten aantrekken en hen overtuigen om bij jou te kopen in plaats van bij de concurrentie. Zorg er dus voor dat je klantenservice uitstekend is en je merkimago zal er zeker van profiteren.

Hogere conversiepercentages

Een goede klantenservice optimaliseren op je e-commerce platform kan leiden tot hogere conversiepercentages. Als klanten tevreden zijn met de ondersteuning die ze ontvangen, zijn ze meer geneigd om aankopen te doen.

Tevreden klanten vertellen ook vaak positieve dingen over een merk aan anderen, wat kan resulteren in meer klanten en hogere omzet. Door te investeren in een goede klantenservice en ervoor te zorgen dat klanten gemakkelijk hulp kunnen krijgen, kun je hun vertrouwen winnen en hen aanmoedigen om aankopen te doen op jouw e-commerce platform.

Tips voor het optimaliseren van klantenservice op je e-commerce platform

Investeer in het opbouwen van sterke klantrelaties om vertrouwen en loyaliteit te bevorderen.

Investeer in klantrelaties

Het investeren in klantrelaties is een belangrijke stap om de klantenservice te optimaliseren op je e-commerce platform. Door tijd en moeite te steken in het opbouwen van sterke relaties met je klanten, kun je hun vertrouwen winnen en loyaliteit opbouwen.

Dit kan worden gedaan door regelmatig contact te onderhouden, gepersonaliseerde communicatie aan te bieden en te luisteren naar feedback. Door te investeren in klantrelaties, kun je de klanttevredenheid verbeteren en ervoor zorgen dat klanten terugkomen naar je webwinkel.

Bied 24/7 bereikbaarheid

Het bieden van 24/7 bereikbaarheid op je e-commerce platform is van essentieel belang om klanten de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben, ongeacht het tijdstip van de dag. Dit zorgt voor een verbeterde klanttevredenheid en verhoogt de kans op herhaalaankopen.

Klanten willen weten dat er altijd iemand beschikbaar is om hun vragen te beantwoorden of hen te helpen bij eventuele problemen. Door 24/7 bereikbaarheid aan te bieden, toon je aan dat je geeft om de behoeften van je klanten en stel je hen in staat om op elk moment contact met je op te nemen.

Dit kan worden gedaan door middel van live chat, e-mailondersteuning of zelfs telefonische ondersteuning. Het is belangrijk om snel en efficiënt te reageren op vragen en problemen, omdat dit de klanttevredenheid verder zal verbeteren en klanten zal aanmoedigen om bij jouw e-commerce platform terug te keren voor hun toekomstige aankopen.

Automatiseer waar mogelijk

Automatisering kan je helpen om je klantenservice efficiënter te maken. Door bepaalde taken te automatiseren, zoals het beantwoorden van veelgestelde vragen of het versturen van orderbevestigingen, bespaar je tijd en middelen.

Dit stelt je team in staat om zich te richten op complexere taken en persoonlijke interacties met klanten. Bovendien kan automatisering zorgen voor snellere responstijden en een consistente kwaliteit van de klantenservice, waardoor klanten tevreden blijven.

Het is belangrijk om wel de juiste balans te vinden tussen automatisering en menselijke interactie, zodat klanten zich nog steeds gehoord en gewaardeerd voelen.

Houd relevante KPI’s bij

Om de klantenservice op je e-commerce platform te optimaliseren, is het belangrijk om relevante KPI’s bij te houden. Dit zijn meetbare prestatie-indicatoren die laten zien hoe goed je klantenservice presteert.

Door KPI’s zoals de gemiddelde responstijd, de klanttevredenheidsscore en het percentage opgeloste vragen in de gaten te houden, kun je inzicht krijgen in de sterke en zwakke punten van je klantenservice.

Deze gegevens kunnen helpen bij het identificeren van gebieden die verbeterd moeten worden en het nemen van data-gedreven beslissingen om de klanttevredenheid te verhogen.

Gebruik meerdere kanalen

Om klantenservice te optimaliseren op je e-commerce platform, is het belangrijk om meerdere kanalen te gebruiken. Dit betekent dat je klanten de mogelijkheid moet bieden om contact met je op te nemen via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail, live chat en sociale media.

Op deze manier kunnen klanten zelf kiezen welk kanaal ze het liefst gebruiken en krijgen ze snel en gemakkelijk antwoord op hun vragen of problemen. Door meerdere kanalen te gebruiken, vergroot je de kans om klanten te bereiken en hun klanttevredenheid te verhogen.

Maak het persoonlijk

Het is belangrijk om een persoonlijke benadering te hebben in de klantenservice van je e-commerce platform. Hiermee bedoel ik dat je de interactie met de klant zo persoonlijk mogelijk maakt.

Dit kan bijvoorbeeld door de klant bij naam aan te spreken en specifieke details te gebruiken die relevant zijn voor hun situatie. Door persoonlijk te zijn, voelt de klant zich gewaardeerd en gehoord, wat de klanttevredenheid bevordert.

Daarnaast is het ook handig om te kijken naar eerdere aankopen en het koopgedrag van de klant, zodat je gepersonaliseerde aanbevelingen kunt doen. Door de klant het gevoel te geven dat je hen echt kent en begrijpt, bouw je een sterke klantrelatie op en vergroot je de kans op herhaalaankopen.

Bied proactieve ondersteuning

Het bieden van proactieve ondersteuning is een essentieel onderdeel van het optimaliseren van de klantenservice op je e-commerce platform. Door proactief te zijn, toon je aan dat je om je klanten geeft en bereid bent om hen te helpen nog voordat ze een probleem hebben.

Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je duidelijke instructies en informatie geeft over producten en diensten, proactief feedback verzamelt en reageert op beoordelingen, en zelfs suggesties doet voor andere producten die interessant kunnen zijn voor de klant.

Proactieve ondersteuning helpt klanten zich gewaardeerd te voelen en versterkt hun vertrouwen in jouw bedrijf.

Maak gebruik van technologie

Om de klantenservice op je e-commerce platform te optimaliseren, is het belangrijk om gebruik te maken van technologie. Technologie biedt verschillende mogelijkheden om de ervaring van klanten te verbeteren en efficiënter te communiceren.

Bijvoorbeeld, het implementeren van chatbots kan helpen bij het bieden van directe hulp aan klanten en het verminderen van wachttijden. Daarnaast kunnen geautomatiseerde e-mails en meldingen worden gebruikt om klanten op de hoogte te houden van bestellingen en leveringen.

Het gebruik van technologie stelt je ook in staat om gegevens en analyses bij te houden, waardoor je inzicht krijgt in klantgedrag en trends. Kortom, technologie is een waardevol hulpmiddel om je klantenservice te verbeteren en te optimaliseren op je e-commerce platform.

Bied een gastbestellingsoptie

Als je klantenservice op je e-commerce platform wilt optimaliseren, is het belangrijk om een gastbestellingsoptie aan te bieden. Dit stelt gebruikers in staat om aankopen te doen zonder dat ze een account hoeven aan te maken.

Het bieden van deze optie vergroot de toegankelijkheid en maakt het gemakkelijker voor potentiële klanten om bij je te winkelen. Door deze drempel weg te nemen, verhoog je de kans dat bezoekers daadwerkelijk iets kopen op je platform.

Denk eraan dat het belangrijk is om de gastbestellingsoptie duidelijk en gemakkelijk te maken, zodat gebruikers er direct gebruik van kunnen maken.

Maak contact opnemen eenvoudig

Het is essentieel om het voor klanten gemakkelijk te maken om contact met je op te nemen. Dit kan ervoor zorgen dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost. Een eenvoudige manier om dit te doen is door duidelijk je contactgegevens te vermelden op je e-commerce platform, zoals een telefoonnummer en e-mailadres.

Daarnaast kun je ook een live chat-functie toevoegen, zodat klanten direct met jou kunnen communiceren. Het is ook belangrijk om snel te reageren op vragen en verzoeken van klanten, zodat ze zich gehoord voelen en weten dat hun probleem serieus wordt genomen.

Door het gemakkelijk maken van contact opnemen, kun je de klanttevredenheid vergroten en het vertrouwen van klanten in je merk versterken.

Geef klanten tools om problemen zelf op te lossen

Ik geloof sterk dat het belangrijk is om klanten de nodige tools te geven, zodat ze zelf problemen kunnen oplossen. Dit bespaart hen tijd en moeite, en zorgt voor een betere klantenservice-ervaring.

Door bijvoorbeeld een goed FAQ-gedeelte op je website te hebben, kunnen klanten zelf antwoorden vinden op veelvoorkomende vragen. Daarnaast kan het handig zijn om instructievideo’s of handleidingen aan te bieden om klanten te helpen bij het oplossen van specifieke problemen.

Op die manier geven we klanten de autonomie en mogelijkheid om zelfstandig hun problemen op te lossen, wat hun tevredenheid zal vergroten.

Verbeter fulfilment

Om de klantenservice op je e-commerce platform te verbeteren, is het belangrijk om de fulfilment te verbeteren. Fulfilment verwijst naar het proces van het verwerken en verzenden van bestellingen naar klanten.

Het optimaliseren van fulfilment zorgt ervoor dat klanten hun bestellingen snel en nauwkeurig ontvangen, wat hun tevredenheid verhoogt. Dit kan worden bereikt door het stroomlijnen van de logistiek, het verbeteren van de voorraadbeheerprocessen en het efficiënt organiseren van de verzending en bezorging van producten.

Door de fulfilment te verbeteren, kun je een naadloze en probleemloze winkelervaring bieden aan je klanten.

Bied verschillende betalingsmethoden

Ik raad aan om verschillende betalingsmethoden aan te bieden op je e-commerce platform. Door klanten keuzemogelijkheden te geven, kunnen ze de betaalmethode kiezen die het beste bij hen past.

Dit vergroot de kans dat ze hun aankoop voltooien en zorgt voor een betere klantenervaring. Bovendien kan het bieden van meerdere betalingsmethoden helpen om internationale klanten aan te trekken, omdat verschillende landen vaak verschillende voorkeuren hebben als het gaat om betalingen.

Geef duidelijke informatie

Als klantenservice is het belangrijk om duidelijke informatie te verstrekken aan je klanten op je e-commerce platform. Door heldere en begrijpelijke informatie te geven, help je klanten om gemakkelijk te navigeren en te begrijpen hoe ze gebruik kunnen maken van je diensten.

Dit kan onder meer inhouden dat je duidelijke productbeschrijvingen geeft, een overzichtelijke FAQ-pagina creëert en zorgt voor heldere instructies tijdens het bestelproces. Door duidelijke informatie te verstrekken, verminder je verwarring en frustratie bij klanten en verbeter je hun algehele winkelervaring.

Reageer op beoordelingen

Het is essentieel om te reageren op beoordelingen van klanten op je e-commerce platform. Dit laat zien dat je hun feedback waardeert en bereid bent om eventuele problemen op te lossen.

Door snel te reageren, laat je ook zien dat je betrokken bent bij het welzijn van je klanten en dat je hun ervaring serieus neemt. Het is belangrijk om constructieve feedback te erkennen en hiervan te leren om de klantenservice op je platform verder te optimaliseren.

Houd rekening met internationale klanten

Als je een e-commerce platform hebt, is het belangrijk om rekening te houden met internationale klanten. Dit betekent dat je niet alleen in het Nederlands moet communiceren, maar ook in andere talen.

Zorg ervoor dat je website meertalig is en dat er vertalingsopties zijn. Daarnaast is het belangrijk om te begrijpen dat culturen verschillende verwachtingen hebben als het gaat om klantenservice.

Wees respectvol en houd rekening met de verschillende behoeften en gewoonten van internationale klanten.

Conclusie

Het optimaliseren van de klantenservice op je e-commerce platform is van essentieel belang om klanttevredenheid en conversiepercentages te verhogen. Met behulp van praktische tips, zoals het investeren in klantrelaties en het gebruik van technologieën zoals chatbots, kun je een uitstekende klantenervaring bieden.

Door te focussen op het verbeteren van je klantenservice, kun je het merkimago versterken en succesvol zijn in de competitieve wereld van e-commerce.

Extra tips voor succesvolle klantenservice op e-commerce platformen

– Zorg voor een persoonlijke aanpak door klanten bij naam aan te spreken en hun individuele behoeften en wensen te begrijpen en tegemoet te komen.

– Overweeg om je klantenservice uit te besteden als onderdeel van je e-commercestrategie, zodat je 24/7 ondersteuning kunt bieden zonder overbelasting van je interne team.

– Maak gebruik van chatbots voor snelle en efficiënte klantenservice, maar zorg er wel voor dat er altijd een menselijke medewerker beschikbaar is voor complexe vragen en problemen.

Het belang van een persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak is van groot belang bij het optimaliseren van de klantenservice op je e-commerce platform. Door klanten persoonlijk te benaderen en hun individuele behoeften en wensen te begrijpen, creëer je een positieve klantbeleving.

Dit kan leiden tot een grotere klanttevredenheid en loyaliteit. Klanten voelen zich gewaardeerd en gehoord wanneer je hen op een persoonlijke manier benadert. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van gepersonaliseerde e-mails, aanbevelingen op basis van eerdere aankopen en het bieden van persoonlijke ondersteuning bij vragen of problemen.

Een persoonlijke aanpak zorgt voor een betere klantrelatie en kan uiteindelijk leiden tot meer conversies en een hogere omzet.

Het uitbesteden van klantenservice als onderdeel van de e-commercestrategie

Het uitbesteden van de klantenservice kan een slimme zet zijn als onderdeel van je e-commercestrategie. Het kan tijd en middelen besparen, terwijl je toch een hoog niveau van klantenservice kunt bieden.

Door het uitbesteden van de klantenservice aan een gespecialiseerde partner kun je profiteren van hun expertise en ervaring op dit gebied. Dit kan resulteren in snellere responstijden, betere probleemoplossing en tevreden klanten.

Bovendien kunnen ze ook helpen bij het implementeren van nieuwe technologieën en het verbeteren van de algehele klantervaring. Het uitbesteden van de klantenservice kan dus een effectieve manier zijn om je e-commercebedrijf te laten groeien en tevreden klanten aan te trekken en behouden.

De rol van chatbots in e-commerce klantenservice

Chatbots spelen een belangrijke rol in de klantenservice van e-commerce. Ze bieden directe hulp aan klanten en kunnen vragen beantwoorden of problemen oplossen. Chatbots zijn altijd beschikbaar en kunnen klanten snel helpen zonder dat ze hoeven te wachten op een medewerker.

Bovendien kunnen chatbots klantgegevens bijhouden en analyseren om de service te verbeteren. Ze kunnen ook worden geprogrammeerd om menselijke interacties na te bootsen, waardoor klanten een persoonlijke en vriendelijke ervaring krijgen.

Met behulp van chatbots kunnen e-commerce bedrijven hun klantenservice efficiënter maken en de tevredenheid van klanten vergroten.

Volg ons op sociale media

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en updates over onze klantenservice? Volg ons dan op sociale media! We delen regelmatig handige tips en tricks om je klantenservice te optimaliseren op je e-commerce platform.

Ook houden we je op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de wereld van klantenservice en e-commerce. Volg ons vandaag nog op Facebook, Twitter en Instagram en mis niets!

Producten en prijzen

Op een e-commerce platform is het belangrijk om duidelijke productinformatie en prijzen te bieden aan klanten. Dit helpt hen bij het nemen van beslissingen en zorgt voor transparantie.

Zorg ervoor dat de productbeschrijvingen gedetailleerd en accuraat zijn, en dat alle relevante informatie, zoals afmetingen, materialen en kleuren, duidelijk wordt vermeld. Daarnaast is het cruciaal om de prijzen van elk product overzichtelijk weer te geven, inclusief eventuele kortingen of aanbiedingen.

Op deze manier kunnen klanten snel zien wat de kosten zijn en voorkom je verrassingen tijdens het afrekenproces. Het is ook een goed idee om een eenvoudig zoeksysteem op te zetten, zodat klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken op basis van prijs, categorieën of andere criteria.

Door de producten en prijzen op je e-commerce platform duidelijk te presenteren, creëer je een positieve winkelervaring voor je klanten.

Over ons

Ik ben blij dat je geïnteresseerd bent in wie we zijn! Bij Chatkracht zijn we een toegewijd team van professionals die gespecialiseerd zijn in het leveren van hoogwaardige klantenserviceondersteuning aan e-commerce bedrijven.

Onze passie ligt in het optimaliseren van klantenservice op e-commerce platformen, zodat bedrijven kunnen gedijen in de online markt.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat klanten een geweldige ervaring hebben tijdens het winkelen op jouw webwinkel. We begrijpen dat klantenservice van cruciaal belang is voor het succes van een bedrijf, omdat het de klanttevredenheid verhoogt, het merkimago verbetert en leidt tot hogere conversiepercentages.

Daarom bieden wij praktische tips en innovatieve oplossingen om de klantenservice op jouw e-commerce platform te optimaliseren.

Met onze expertise en ervaring begrijpen we de uitdagingen waarmee e-commerce bedrijven worden geconfronteerd en bieden we op maat gemaakte strategieën om de klantenservice-efficiëntie te verbeteren.

Of je nu op zoek bent naar het implementeren van chatbots, het trainen van je medewerkers of het meten van de prestaties van je klantenserviceteam, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Bij Chatkracht streven we ernaar om jouw partner te zijn in het optimaliseren van de klantenservice op je e-commerce platform. Samen kunnen we zorgen voor een uitstekende klantenervaring, klantloyaliteit vergroten en je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen!

Contactinformatie

Als je meer wilt weten over het optimaliseren van de klantenservice op je e-commerce platform, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen bij het verbeteren van je klantenervaring en het vergroten van je online succes.

Bel ons op [telefoonnummer] of stuur een e-mail naar [e-mailadres]. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Meer over ‘E-Commerce Platform’

Begin je reis in de wondere wereld van e-commerce met een e-commerce platform inleiding. Hier kom je te weten hoe je jouw online aanwezigheid kunt optimaliseren en uitbreiden. Natuurlijk zijn er talloze voordelen e-commerce platform, maar hoe zorg je ervoor dat je het juiste e-commerce platform kiest? Of ben je benieuwd naar de verschillen tussen de grote spelers, zoals shopify vs woocommerce vs magento?

Met een goed platform kun je gemakkelijk de beste betalingsmethoden e-commerce platform integreren en een gestroomlijnd inventarisbeheer e-commerce platform opzetten. En met de juiste data tracking e-commerce analyse haal je waardevolle inzichten uit je website. Maar dat is nog niet alles! Het opent ook deuren naar internationale verkoop e-commerce en maakt social media integratie e-commerce mogelijk, wat essentieel is in deze gedigitaliseerde wereld.

We mogen ook het belang van klantreviews e-commerce site niet onderschatten. Ze kunnen je omzet en vertrouwen aanzienlijk verhogen. En met e-mailmarketing e-commerce platform kun je je klanten op de hoogte houden van je laatste aanbiedingen en nieuws. Maar vergeet niet om op de hoogte te blijven van de wetgeving e-commerce Nederland en te zorgen voor een uitstekende klantenservice e-commerce platform. Voor de ondernemers die geïnteresseerd zijn in een iets ander bedrijfsmodel, biedt dropshipping e-commerce platforms interessante mogelijkheden. En tot slot, wat is het roi e-commerce platform? Kom erachter hoe je jouw rendement kunt maximaliseren.

Veelgestelde Vragen

1. Wat betekent klantenservice optimaliseren op je e-commerce platform?

Het betekent het verbeteren van de klantenservice op je webwinkel. Dit verhoogt de klanttevredenheid en klantloyaliteit op je ecommerce platform.

2. Hoe kan ik de klantenservice op mijn e-commerce platform verbeteren?

Er zijn veel tips voor het optimaliseren van je klantenservice. Een voorbeeld is het gebruik van chatbots voor klantenservice in ecommerce. Dit kan helpen bij de verbetering van chatbot prestaties en analyse van chatbotgedrag.

3. Wat zijn de voordelen van goede klantenservice in ecommerce?

Goede klantenservice in ecommerce bedrijven kan helpen bij het verhogen van de klantloyaliteit en het bevorderen van klantgerichtheid op je ecommerce platform.

4. Kan ik mijn klantenservice uitbesteden voor mijn e-commerce website?

Ja, er zijn bedrijven die ondersteuning bieden bij de optimalisatie van klantenservice op jouw ecommerce-platform.

5. Wat zijn innovatieve oplossingen voor klantenservice in ecommerce?

Innovatieve oplossingen kunnen variëren van het gebruik van chatbots tot gepersonaliseerde klantenservice strategieën voor jouw online winkel. Deze kunnen helpen bij het succesvolle optimalisatie van je klantenservice.

» Referenties


“Research on the Business Model of E-commerce Platform based on Value Co-creation Theory.” March 2016. Hou Yan (Jilin Normal University), Huafei Chen, and Shuling Yang. DOI:10.14257/ijunesst.2016.9.3.39.
https://www.researchgate.net/publication/302916282_Research_on_the_Business_Model_of_E-commerce_Platform_based_on_Value_Co-creation_Theory

» Referenties

Conclusie beste e commerce platform 2023

  • Beste E-commerce platform – Wix
  • Beste E-commerce platform met de beste begeleiding – Wix
  • Beste E-commerce platform met de meeste functionaliteiten – CCV Shop
Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwonlinegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij software, gadgets, voeding en sport (crossfit). Met onze ervaringsreviews op Jouwonlinegroei.nl helpen we je om de beste software voor jouw online groei te kiezen. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail info@jouwonlinegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *