In dit artikel

Eenvoudig boekhouden en factureren met online tools

In dit artikel

Boekhouden en factureren kan een uitdagende klus zijn, vooral als je net begint met je bedrijf. Ik weet hoe overweldigend het kan zijn; ook ik heb die zoektocht naar het perfecte systeem doorstaan.

Gelukkig licht ik in dit artikel een tool uit die dit alles simpel maakt: e‑Boekhouden.nl, met zijn gebruiksvriendelijke interface en tijd besparende functies. Ontdek hoe boekhouden kinderspel wordt!

Key Takeaway

Mijn beste boekhoudprogramma van 2024 volgens onze test is e-Boekhouden. Deze software laat jou factureren op een manier die super makkelijk is en iedereen begrijpt! Daarnaast is het ook erkend door de belastingdienst, wel zo fijn als ondernemer.

Samenvatting

 • Met e‑Boekhouden.nl kun je met één klik eenvoudig btw – aangifte doen, waardoor je veel tijd bespaart en je geen zorgen hoeft te maken over ingewikkelde belastingformulieren.
 • Het programma biedt automatische bankkoppelingen die ervoor zorgen dat banktransacties automatisch worden bijgewerkt, wat leidt tot een efficiënter beheer van je financiële administratie zonder handmatig werk.
 • Gebruik de iDEAL betaallink op facturen om het voor klanten gemakkelijker te maken om direct te betalen, wat resulteert in snellere betalingen.
 • Startende ondernemers kunnen e‑Boekhouden.nl 15 maanden gratis gebruiken, waardoor zij kunnen besparen op de kosten voor boekhoudsoftware bij het opzetten van hun bedrijf.
 • De gratis cursus boekhouden en uitstekende ondersteuning via verschillende communicatiekanalen zorgen ervoor dat iedereen, ongeacht het ervaringsniveau met boekhouden, gebruik kan maken van e‑Boekhouden.nl.

e‑Boekhouden. nl als online boekhoudprogramma

Eenvoudig boekhouden en factureren met online tools

Ontdek de kracht van e‑Boekhouden.nl, een compleet online boekhoudprogramma dat speciaal ontworpen is om jouw financiële administratie te vereenvoudigen. Dit platform verandert hoe je facturen beheert en je boekhouding bijhoudt met innovatieve functies die naadloos in jouw zakelijke routine passen.

Functies zoals iDEAL betaallink, automatische bankkoppelingen, en eenvoudige btw-aangifte

Als ondernemer zoek ik altijd naar manieren om mijn financiële administratie efficiënter te beheren. Met e-Boekhouden.nl ontdek ik functies die echt het verschil maken.

 • iDEAL betaallink: Klanten kunnen facturen direct betalen via een iDEAL-link. Dit maakt het voor mij makkelijker en sneller om betalingen te ontvangen.
 • Automatische bankkoppelingen: Mijn banktransacties worden automatisch gesynchroniseerd met e-Boekhouden.nl. Ik bespaar hierdoor veel tijd omdat ik niet handmatig elke transactie hoef over te zetten.
 • Eenvoudige btw-aangifte: De btw-aangifte is met één klik gedaan. Ik hoef geen uren meer te besteden aan het uitzoeken van btw-codes en -tarieven.

Voordelen van e‑Boekhouden. nl

Eenvoudig boekhouden en factureren met online tools

Ontdek hoe e-Boekhouden.nl je boekhoudroutine transformeert met features die zowel tijd besparen als je controle over de financiën verhogen.

Mogelijkheid om eenvoudig btw-aangifte te doen met slechts één klik

Als zzp’er of kleine ondernemer wil ik mijn tijd niet verspillen aan ingewikkelde belastingzaken. Gelukkig maakt e-Boekhouden.nl het ongelooflijk simpel om btw-aangifte te doen met maar één klik.

Zonder stress en zonder de wirwar van belastingformulieren door te hoeven ploegen, verstuur ik mijn aangifte direct naar de Belastingdienst.

Deze functie bespaart me niet alleen tijd, maar ook de hoofdpijn die normaal gepaard gaat met fiscale verplichtingen. Elke keer weer, met een klik, is mijn btw-aangifte geregeld. Dit betekent meer tijd voor wat echt belangrijk is: mijn business laten groeien en bloeien.

Dankzij e-Boekhouden.nl houd ik mijn online boekhouden strak, professioneel en moeiteloos op orde.

Automatisering en tijdsbesparing met bankkoppelingen en automatiseringsregels

Ik heb ontdekt dat automatisering in de boekhouding een echte gamechanger is. Met e‑Boekhouden.nl kan ik processen instellen die mij uren werk besparen, en hieronder leg ik uit hoe:

 • Automatische Bankkoppelingen: Dit houdt in dat mijn banktransacties rechtstreeks in e‑Boekhouden.nl worden ingeladen. Niet meer handmatig transacties invoeren, want alles gebeurt automatisch.
 • Tijd Besparen: Doordat de transacties automatisch worden geladen, bespaar ik elke maand kostbare tijd. Die tijd besteed ik nu aan het groeien van mijn bedrijf.
 • Automatiseringsregels Instellen: Ik stel regels in voor terugkerende boekingen. Eén keer doen, en voortaan gaat het vanzelf.
 • Geen Dubbele Kosten bij Overstappen: Als ik switch naar e‑Boekhouden.nl zorgt de deskundige helpdesk ervoor dat dit soepel verloopt zonder extra kosten.
 • Direct Btw-Aangifte Verzenden: Dankzij de simpele klik-en-verzend-functie is mijn btw-aangifte een fluitje van een cent. Dit reduceert mijn stressniveaus aanzienlijk.
 • iDEAL Betaallink Gebruiken: Facturen betalen wordt makkelijker gemaakt met een iDEAL betaallink direct op de factuur – ideaal voor mijn klanten!

Ondersteuning en aanbiedingen van e‑Boekhouden. nl

Met zijn klantgerichte benadering biedt e-Boekhouden.nl niet alleen een gebruiksvriendelijk platform maar ook een scala aan ondersteuningsopties en aantrekkelijke aanbiedingen die elke ondernemer zullen aanspreken.

Gratis cursus boekhouden

Ik merkte dat veel mensen denken dat boekhouden alleen is weggelegd voor professionals met jarenlange ervaring. Dat is een mythe die ik graag de wereld uit wil helpen. Daarom ben ik zo enthousiast over de gratis cursus boekhouden van e‑Boekhouden.nl.

Het maakt niet uit of je nog nooit een factuur hebt aangemaakt of dat het woord ‘jaarrekening’ je angst inboezemt, deze cursus is ontworpen om iedereen de basis van boekhouden bij te brengen.

Het is fantastisch dat je als beginnend ondernemer of zzp’er zonder kosten een solide basis kunt leggen voor je financiële administratie. Je leert alle kneepjes van het vak, van factureren tot btw-aangifte doen met een klik op de knop.

De lessen zijn direct toepasbaar met behulp van het cloud boekhoudprogramma van e‑Boekhouden.nl. Dit geeft je niet alleen een duidelijk inzicht in jouw financiën, maar bespaart ook kostbare tijd die je liever in je onderneming steekt.

En dat alles wordt aangeboden met 15 maanden gratis toegang voor starters; ik vind het bijna te mooi om waar te zijn.

Uitstekende ondersteuning via telefoon, WhatsApp, e-mail of de kennisbank

Je loopt nooit vast met een vraag, want de support van e‑Boekhouden.nl staat altijd voor je klaar. Je bereikt het team gemakkelijk via telefoon, WhatsApp, of e-mail voor snelle en deskundige hulp.

En als je liever zelf op zoek gaat naar antwoorden, biedt de uitgebreide kennisbank een schat aan informatie.

Heb ik wat meer uitleg nodig over een specifiek onderdeel van het boekhoudprogramma? Dan pak ik mijn telefoon en binnen enkele minuten heb ik contact met een expert. Of ik stuur snel een bericht via WhatsApp en krijg net zo vlot antwoord.

Dit soepele ondersteuningssysteem draagt bij aan mijn gemoedsrust – ik weet dat ik altijd kan rekenen op hulp bij elke stap.

Speciale aanbieding voor startende ondernemers: de eerste 15 maanden gratis zonder verplichtingen

Stel je voor, je begint net met ondernemen en zoekt slimme manieren om kosten te besparen. Goed nieuws: e‑Boekhouden.nl snapt dat volledig. Daarom bieden ze een niet te missen deal speciaal voor jou.

Riskeer niets, want als startende ondernemer gebruik je hun hoog gewaardeerde boekhoudprogramma de eerste 15 maanden helemaal gratis. Geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes.

De vrijheid die je krijgt is ongekend. Er zijn geen automatische verlengingen of verborgen voorwaarden die je verrassen na de proefperiode. Beslis zelf of je door wilt gaan met het programma.

En mocht je al ergens anders aan het boekhouden zijn, maak je geen zorgen over dubbele kosten. e‑Boekhouden.nl helpt je overstappen zonder gedoe. Dit is jouw kans om boekhouden te ervaren op een makkelijke en betaalbare manier, helemaal afgestemd op jouw behoeften als beginnende zzp’er of ondernemer in de cloud.

Hulp bij overstappen zonder dubbele kosten

Naast de geweldige aanbieding voor nieuwe ondernemers, zorg ik ervoor dat je switch naar e‑Boekhouden.nl soepel en zonder extra kosten verloopt. Ik begrijp hoe vervelend dubbele kosten kunnen zijn.

Daarom biedt e‑Boekhouden.nl persoonlijke ondersteuning tijdens het overstapproces. Je bestaande gegevens worden zorgvuldig overgezet en je werkt direct verder in een vertrouwde omgeving, zonder dat je opnieuw moet betalen voor diensten die je al hebt.

Ik sta altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen tijdens de overstap. Of je nu van AFAS SB+, Visma eAccounting, of een ander boekhoudprogramma komt, mijn helpdesk staat garant voor een naadloze transitie.

Je nieuwe hoofdstuk in cloud boekhouden begint hier, kostenefficiënt en met de zekerheid dat ik er voor je ben. Laat die dubbele kosten maar achterwege, bij e‑Boekhouden.nl is jouw administratie in goede handen.

Ervaringen van gebruikers

Gebruikers zijn laaiend enthousiast over de toegankelijkheid en kosteneffectiviteit van e‑Boekhouden.nl, waarbij de gebruiksvriendelijkheid keer op keer als groot pluspunt wordt benoemd.

Hun positieve recensies werpen een verhelderend licht op hoe dit online boekhoudprogramma het financiële beheer voor vele ondernemers heeft vereenvoudigd.

Positieve recensies over betaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Mijn portemonnee is blij en m’n boekhoudkennis groeit, allemaal dankzij e‑Boekhouden.nl. Dit programma krijgt een dikke pluim van andere zzp’ers en accountants voor zowel de prijs als het gemak.

Met een Trustpilot score van 8,6 weet ik dat ik niet de enige ben die dit vindt. Het is echt een verademing om een tool te hebben die zo gebruiksvriendelijk is dat zelfs iemand zonder boekhouderfahrenheit er perfect mee uit de voeten kan.

Overal waar ik kijk, schieten de positieve ervaringen als paddenstoelen uit de grond. Klanten zijn onder de indruk van functies zoals ‘scan & herken’, mobiele apps en de integratie met Dropbox, die het leven zoveel makkelijker maken.

En dat allemaal zonder een fortuin uit te geven! Ik geniet ervan hoe dit ‘gratis boekhoudprogramma’ mijn ‘uurtje factuurtje‘ routine verandert in een fluitje van een cent. En eerlijk? Dat voelt goed.

Mogelijkheid om het programma vrijblijvend te proberen

Ik wil je iets geweldigs vertellen over e‑Boekhouden.nl: je kunt het helemaal gratis uitproberen! Dat klopt, geen verborgen kosten of kleine lettertjes die je later verrassen. Als startende ondernemer krijg je zelfs de eerste 15 maanden op kosten van het huis.

Dit betekent dat je ruimschoots de tijd hebt om te zien of het programma bij jou en je bedrijf past.

Natuurlijk vraag je je af hoe eenvoudig het is om te beginnen. Nou, heel eenvoudig! Je hebt geen creditcard nodig om aan de slag te gaan en de aanmelding duurt maar een paar minuten.

Probeer alle functies, van het versturen van facturen tot het automatiseren van je boekhouding. En als zzp’er zorgt e‑Boekhouden.nl ervoor dat alles soepel verloopt, wat je leven een stuk makkelijker maakt.

Besluit daarna zelf of je de samenwerking wilt voortzetten. Zo simpel is het!

Conclusie

Boekhouden kan tegenwoordig snel en zonder gedoe met online tools zoals e-Boekhouden.nl. Met een klik regel je de btw-aangifte, wat zowel tijd bespaart als fouten vermindert. Het gebruik van automatische bankkoppelingen en iDEAL betaallinks maakt de financiële administratie efficiënter voor zzp’ers.

Voor wie start of overstapt, is het aanbod van 15 gratis maanden zonder verborgen kosten heel aantrekkelijk. Deze handige tools transformeren hoe we kijken naar boekhouden; ze maken het toegankelijk, begrijpelijk en vooral doenbaar voor iedere ondernemer.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de voordelen van online boekhouden en factureren voor zzp’ers?

Online boekhouden en factureren bieden zzp’ers een eenvoudige manier om hun financiën te beheren, tijd te besparen en fouten te verminderen.

2. Hoe helpt online boekhoudsoftware zzp’ers bij belastingaangifte?

Online boekhoudtools helpen zzp’ers door hun financiële gegevens georganiseerd en toegankelijk te houden, wat het proces van belastingaangifte vereenvoudigt.

3. Kunnen zzp’ers met online tools hun cashflow beter beheren?

Ja, met online tools kunnen zzp’ers hun inkomsten en uitgaven effectief volgen, wat essentieel is voor een gezonde cashflow.

4. Zijn online boekhoud- en factureringstools veilig voor gevoelige financiële informatie?

Veel online tools gebruiken geavanceerde beveiligingstechnieken om de financiële informatie van zzp’ers veilig te houden.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwonlinegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is de trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij software, gadgets, voeding en sport (crossfit). Met onze ervaringsreviews op Jouwonlinegroei.nl helpen we je om de beste software voor jouw online groei te kiezen. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail info@jouwonlinegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *