Stichting Betrouwbare Afrekensystemen

Ben je ooit in de problemen gekomen omdat je kassasysteem niet betrouwbaar bleek te zijn? Ja, ik ken dat gevoel maar al te goed, en weet dat het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen , een onafhankelijk en transparant keurmerk voor kassa- en afrekensystemen , hier een oplossing voor biedt.

In deze blog ga ik je alles vertellen wat je moet weten over dit belangrijke keurmerk en hoe het jouw bedrijf kan helpen . Laten we kijken hoe een betrouwbaar afrekensysteem uw onderneming naar een hoger niveau kan tillen!

Samenvatting

  • Betrouwbare kassa- en afrekensystemen kunnen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen .
  • Het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen is een teken van vertrouwen en zorgt ervoor dat alle transacties veilig en eerlijk worden vastgelegd.
  • Het keurmerk vermindert administratieve lasten , ingewikkelde fiscale processen en biedt ontzorging voor ondernemers.

Wat is het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen?

Het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen is een teken van vertrouwen . Het is een merk dat je krijgt als je kassa- en afrekensysteem goed is. Het zegt dat alles veilig en eerlijk gaat.

Onafhankelijke deskundigen van BDO-accountants geven advies. De Stichting Betrouwbare Afrekensystemen geeft het Keurmerk.

Met dit keurmerk worden alle transacties op een betrouwbare manier vastgelegd. Ook is er bescherming tegen het ongewenst gebruik van gegevens . Het Keurmerk kan alleen worden gevoerd door deelnemers die succesvol een self-audit hebben doorlopen.

Dit zorgt voor controle, transparantie en vervanging van de regels . Zo weet je zeker dat je kassa veilig is en voldoet aan de strenge eisen.

Voordelen van het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen biedt veel voordelen voor ondernemers. Zorg eerst voor het keurmerk, zodat de fiscale verplichtingen van ondernemers worden verminderd.

Ondernemers hoeven zich geen zorgen te maken over administratieve lasten, omdat ze erop kunnen vertrouwen dat het afrekensysteem aan alle eisen voldoet. Dit beïnvloedde hen tijd en energie die ze kunnen significante aan belangrijke aspecten van hun bedrijf.

Een ander groot voordeel van het Keurmerk is dat het de fiscale regels overbodig maakt. Het keurmerk geeft een garantie dat het afrekensysteem betrouwbaar is en correcte gegevens registreert.

Hierdoor kunnen ondernemers laten zien dat ze eerlijk handelen en dat hun kassa voldoet aan alle vereisten.

Tien slot biedt het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen en ontzorging voor ondernemers . Ze hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid en betrouwbaarheid van hun afrekensysteem, omdat dit allemaal gecontroleerd en gecertificeerd is door de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen .

Dit geeft ondernemers gemoedsrust en stelt hen in staat zich volledig te richten op het runnen van hun bedrijf.

Samenvattend: Het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen biedt voordelen zoals administratieve lasten, bevordering van fiscale en ontzorging voor ondernemers.

Contact

Lange Dreef 8
4131 NH VIANEN
Telefoon: +31 (0)347 – 23 81 05
E-mail: info@keurmerkafrekensystemen.nl
Website: www.keurmerkafrekensystemen.nl

Veelgestelde vragen

1. Wat is Stichting Betrouwbare Afrekensystemen?

Stichting Betrouwbare Afrekensystemen is een publiekprivaat initiatief dat zorgt voor keurmerkcertificering van betaalsystemen dankzij de samenwerking met ECP en Belastingdienst.

2. Hoe helpt het keurmerk ondernemers?

Dit keurmerk helpt bij het verminderen van administratieve lasten, het eerlijke fiscale aspecten en de ontzorging van ondernemers.

3. Wat is het doel van de registratie van kassa en afrekensystemen?

De registratie van kassa en afrekensystemen helpt bij het voldoen aan de fiscale verplichtingen voor ondernemers en zorgt voor betrouwbare afrekensystemen.

4. Wie zijn betrokken bij dit initiatief?

Het initiatief wordt ondersteund door, leveranciers, wederverkopers van betaalsystemen om te zorgen voor betrouwbare kassasystemen.

5. Hoe krijg je een certificering van afrekensystemen?

Je kunt een zelfbeoordeling voor het keurmerk doen en de eisen aan afrekensystemen volgen voor het verkrijgen van een certificering.

» Referenties

Stichting Betrouwbare Afrekensystemen. “Keurmerk Afrekensystemen”. Geraadpleegd in december 2023. https://www.keurmerkafrekensystemen.nl/

» Referenties